Ще дві нардепки заразилися COVID-19: одна з них каже, що хворіє вдруге
Ще дві нардепки заразилися COVID-19: одна з них каже, що хворіє вдруге

Ще дві нардепки заразилися COVID-19: одна з них каже, що хворіє вдруге

Народна депутатка "Європейської солідарності" Яна Зінкевич заявила, що вдруге захворіла на новий коронавірус COVID-19.

Про це 30 вересня вона написала у Facebook.

"Сьогодні ми здавали всією фракцією аналізи на коронавірус. На жаль, у мене також позитивний результат. Прошу всіх, хто контактував зі мною протягом останніх кількох днів, зв'язатися зі своїми сімейними лікарями та здати тести ПЛР. До здачі тесту рекомендована самоізоляція", - повідомила Зінкевич.

Вона додала, що вже пів року тому хворіла на COVID-19. За словами нардепки, тоді перебіг хвороби був тяжким - "була на кисневому забезпеченні". Наразі із симптомів у Зінкевич лише сильна втома.

Також на коронавірус захворіла нардепка від "Слуги народу" Тетяна Грищенко, повідомив народний депутат Олексій Гончаренко.

Нагадаємо, пленарні засідання у Верховній Раді найближчими днями скасовуються черезвелику кількість захворілих на коронавірус. Натомість будуть комітетські дні. Голова ВР Дмитро Разумков повідомив, що за останні два дні захворіла велика кількість людей як у сесійному залі, так і в Апараті Верховної Ради - близько десяти осіб.

Відео У Верховній Раді спалах коронавірусу: пленарні засідання скасовують, депутати працюватимуть онлайн

Через велику кількість захворілих на COVID-19 у Верховній Раді скасовують найближчі пленарні засідання. Замість того 1-2 жовтня нардепи працюватимуть у комітетах - засідання можуть відбуватися в онлайн-режимі. За словами голови Верховної Ради Дмитра Разумкова, за останні дні захворіли близько десяти парламентарів та працівників апарату ВР.

У Верховній Раді спалах коронавірусу: пленарні засідання скасовують, депутати працюватимуть онлайн
Источник материала
loader
loader