Трамп погодився на другий тур дебатів з Байденом, але правила змінять
Трамп погодився на другий тур дебатів з Байденом, але правила змінять

Трамп погодився на другий тур дебатів з Байденом, але правила змінять

Президент США Дональд Трамп візьме участь у другому раунді дебатів з кандидатом від Демократичної партії Джо Байденом. Втім Трамп бажає змінити модератора дискусії.

Про це повідомила речниця Білого дому Кейлі Макенані 1 жовтня.

LIVE: @PressSec holds a briefing https://t.co/Rc3ki72mYW

— The White House (@WhiteHouse) October 1, 2020

"Що стосується зміни правил, то президент учора чітко заявив, що єдиний шлях до чесних дебатів - зміна модератора. Він хоче проведення дебатів, планує брати участь, але хоче чесних правил, чесного обміну, а не того, щоб правила покривали конкретного кандидата та його здатності", - заявила Макенані.

Своєю чергою, напередодні комісія із президентських дебатів повідомила, що у США вирішили змінити формат останніх двох раундів дебатів між чинним президентом країни Дональдом Трампом і його опонентом, колишнім віцепрезидентом Джо Байденом.

В комісії зазначили, що попередні дебати засвідчили необхідність внесення доповнень до формату наступних дискусій, щоб "забезпечити впорядкованіше обговорення питань" та пообіцяли уважно розглянути доповнення й невдовзі оголосити.

Крім того, комісія подякувала за професіоналізм і навички американському телеведучому на каналі Fox News Крісу Воллесу, який був модератором перших дебатів Трампа і Байдена.

Нагадаємо, перший із трьох раундів дебатів Дональд Трамп і колишній віцепрезидент Джо Байденпровели 29 вересня. Запекла суперечка тривала півтори години. Розмова охопила шість тем, на кожну було по 15 хвилин, на відповіді кандидатів — по 2 хвилини. 

Наступний раунд дебатів відбудеться 7 жовтня у Солт-Лейк-Сіті (штат Юта) між майбутніми віцепрезидентами кандидатів — чинним Майком Пенсом і Камалою Гарріс від демократів. Два раунди запеклих дебатів безпосередньо між Дональдом Трампом та Джо Байденом очікуються 15 жовтня у Маямі (Флорида) та 22 жовтня у Нешвіллі (Теннессі). На всі дебати відводиться 90 хвилин. Початок традиційно о 21:00 за місцевим часом (за Києвом це 04:00 ранку). 

Президентські вибори у США відбудуться 3 листопада. Кандидат від республіканців — чинний президент Дональд Трамп, від демократів — колишній віцепрезидент Джо Байден. 

Відео Дебати по-американськи: образи та лайка між Трампом та Байденом – Секретні матеріали

Сьогодні зранку відбулися перші дебати між Дональдом Трампом і Джо Байденом. Чи скоріше велика передвиборча сварка. Дискусія політиків, очікувано була напрочуд емоційною. Півтори години вони лаялись, звинувачували одне одного у брехні, затикали рота, ображали та перебивали. Детальніше про цей яскравий перфоманс у сюжеті. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Дебати по-американськи: образи та лайка між Трампом та Байденом – Секретні матеріали
Секретні матеріали
Источник материала
loader
loader