Родичам загиблих у катастрофі Ан-26 почали видавати тіла для поховання
Родичам загиблих у катастрофі Ан-26 почали видавати тіла для поховання

Родичам загиблих у катастрофі Ан-26 почали видавати тіла для поховання

Після завершення експертиз ДНК родини загиблих курсантів та екіпажу Ан-26, що розбився під Харковом 25 вересня, почали отримувати тіла для поховання.

Про це інформує пресслужба Державного бюро розслідувань 2 жовтня. 

"Сьогодні розпочато процедуру видачі тіл родичам загиблих для поховання", - йдеться у повідомленні.

Раніше для проведення генетико-молекулярних експертиз у родичів загиблих курсантів було відібрано біологічні зразки.

Нагадаємо, 25 вересня біля міста Чугуїв, що у Харківській області, впав військовий літак Ан-26. В авіатрощі загинули 26 людей. З них 25 загинули на місці і один – від опіків, несумісних із життям, у лікарні. З 27 офіцерів та курсантів, що були на облавку, вижив лише один. 

Слідство наразі розглядає чотири версії авіатрощі: технічна несправність, помилка екіпажу, помилка керівництва польотами та неналежна підготовка літака. Можливість теракту чи диверсії вважають малоймовірними, але також не відкидають. 

"Чорні скриньки"розшифрували, але дані поки що не оприлюднюють. Як і подробиці допитів п'яти десятків людей: від військових до свідків катастрофи. 

Відео Слідство продовжується: чорні скриньки розбитого під Харковом Ан-26 майже розшифрували

Тіла загиблих курсантів та екіпажу Ан-26, що розбився минулої п'ятниці під Харковом, родини отримають уже за декілька днів. Про це заявили слідчі Державного бюро розслідувань. Експертизи ДНК нині завершують. Дані із бортових самописців мають пролити світло на причину катастрофи. Чорні скриньки майже повністю розшифрували, але інформацію ще не оприлюднюють. Як і подробиці допитів п'яти десятків людей.

Слідство продовжується: чорні скриньки розбитого під Харковом Ан-26 майже розшифрували
Источник материала
loader
loader