20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
В ОПУ поки не думають про новий жорсткий карантин, – ЗМІ
В ОПУ поки не думають про новий жорсткий карантин, – ЗМІ

В ОПУ поки не думають про новий жорсткий карантин, – ЗМІ

В Офісі Президента України поки що не розглядають можливості ввести новий жорсткий карантин. У президентській канцелярії переконані, що ситуація з коронавірусом в Україні цілком контрольована.

Про можливість відновлення жорстких карантинних обмежень повідомляє "Українська правда" з посиланням на високопоставлене джерело в Офісі Президента України.

Ми бачимо тенденцію, але така тенденція простежується в цілому світі. Ми уважно стежимо за статистикою, президент їздить регіонами, спілкуємося з лікарями на місцях, головами ОДА,
– розповів співрозмовник видання.

Загалом в Офісі Президента запевняють, що ситуація з коронавірусом в Україні контрольована.

Коротко про коронавірус в Україні:

  • За увесь час пандемії в Україні на коронавірус захворіли 222 332 людей. Через хворобу померли 4 тисячі 353 осіб, але 98 тисяч 737 хворих змогли одужати.
  • Та по-справжньому страшною ситуація стала в останні дні. Протягом останніх 4 діб в Україні щоденно фіксують нові рекорди – понад 4 тисячі нових хворих за добу. Крім того, за 4 доби померли понад 270 хворих.
  • Для порівняння, на початку пандемії, коли в Україні вводили жорсткий карантин, щоденно фіксували лише кілька десятків нових випадків коронавірусу, трохи пізніше – близько сотні хворих за добу. Втім тестування на COVID-19 тоді було не таким масовим.
Теги по теме
Новости Украины Коронавирус в Украине Карантин Офис Президента Василий Денисюк
Источник материала
Поделиться сюжетом