У містах "червоної зони" зменшується динаміка захворюваності на коронавірус - нарада у Зеленського
У містах "червоної зони" зменшується динаміка захворюваності на коронавірус - нарада у Зеленського

У містах "червоної зони" зменшується динаміка захворюваності на коронавірус - нарада у Зеленського

В містах України, які входили до"червоної" карантинної зоничерез широке розповсюдження COVID-19, спостерігається зменшення динаміки захворюваності на коронавірус.

Про це повідомили на нараді за участі президента Володимира Зеленського. 

Зеленському повідомили про позитивні результати обмежувальних заходів, викликаних пандемією коронавірусу. Сам президент закликав пришвидшити забезпеченням киснем ліжок хворих на COVID-19.

"Станом на минулий та позаминулий селектор забезпеченість киснем ліжок хворих на COVID-19 була 40,7%, а наша мета - більше 80%. Ті питання, які ми маємо вирішувати за лічені дні, вирішуються тижнями. І нам треба це пришвидшити. Серед цих питань також висока завантаженість лабораторій", - сказав Зеленський. 

Перм`єр Денис Шмигаль повідомив про перші надходження підвищених зарплат лікарям за вересень 2020 року. Так, половина медичних закладів вже отримала ці кошти. Загалом це понад 670 млн грн. 

Договори з Національною службою здоров'я вже уклали 80% лікарень, триває процес доукладання угод з іншими медзакладами.

Нагадаємо, У Києві сталобільше тяжкохворих на COVID-19. Більшість з них, що звертаються за медичною допомогою до Київської клінічної лікарні №4, мають потребу в кисні. Зараз хворі набагато тяжчі, ніж раніше. Їх абсолютно неможливо порівняти з тими хворими, які були ще в липні.

Відео Тернопіль і Канів опинилися у "червоній" карантинній зоні

Два міста - Тернопіль і Канів - у "червоній зоні" - за оновленим від сьогодні щотижневим розподілом країни на карантинні зони. Київ залишається в "жовтій зоні". Вінниця, Луцьк та Дніпро перемістилися до "помаранчевої" - там погіршилась ситуація із хворими. Карантин дозволено послабити лише в одній області - Кіровоградській. За останню добу - 3774 нових випадки COVID-19. Понад 16,5 тисяч пацієнтів перебувають у лікарнях.  

Тернопіль і Канів опинилися у "червоній" карантинній зоні
Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader