Катерина Кухар та Олександр Стоянов поділилися, чи планують поповнення у родині
Катерина Кухар та Олександр Стоянов поділилися, чи планують поповнення у родині

Катерина Кухар та Олександр Стоянов поділилися, чи планують поповнення у родині

Прима-балерина та суддя шоу "Танці з зірками" Катерина Кухар та її чоловік, прем'єр Національного театру Опери та Балету України Олександр Стоянов рік тому одружилися у прямому ефірі.

Зіркова пара розповіла "Світському життю", як святкувала першу річницю весілля. Так, вечір свята балерина провела за суддівським кріслом "Танців". Втім, після прямого ефіру пара все ж знайшла час, аби відсвяткувати подію.

Ми приїхали додому о другій ночі, відкрили пляшечку вина, Олександр запалив свічки, які він зараз сам для мене робить. Зараз найкращий від нього подарунок – цей час удвох, коли ми можемо побути трішечки разом
поділилася Катерина

Крім того, зіркове подружжя поділилося, чи планує поповнення в родині.

Якби ми знали, що карантин затягнеться – зробили б уже! Нам казали: "Ну, карантин на місяць, ще на два тижні, ще на місяць". Ми думали, що ось-ось працювати потрібно. Так відкладали-відкладали, а зараз розуміємо, що треба було в березні!
зазначив Стоянов

Відео Чи працює Катерина Кухар разом з чоловіком над поповненням в родині

Катерина Кухар поділилася, чи пропонували їй колись взяти участь в конкурсі краси. Нещодавно хореографиня разом з чоловіком відсвяткувала річницю весілля. Як саме – дивіться в сюжеті. Повні випуски дивіться на 1+1 video

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що Олександр Стоянов розпочав випуск аромасвічок та косметики. Наразі він може тішити Катерину щедрими подарунками, одним з яких став автомобіль марки Porshe, про який давно мріяла зірка.

Источник материала
Поделиться сюжетом