Закупівля неякісних бронежилетів: ДБР вручило підозру ексзаступнику міністра оборони
Закупівля неякісних бронежилетів: ДБР вручило підозру ексзаступнику міністра оборони

Закупівля неякісних бронежилетів: ДБР вручило підозру ексзаступнику міністра оборони

ДБР вручило підозру ексзаступнику міністра оборони у справі щодо закупівлі неякісних бронежилетів.

Про це розповіли в ефірі ТСН.Ранок.

Генерал-лейтенант, на думку слідчих ДБР, не зупинив прийом бронежилетів, які після намокання втрачають свої властивості. ДБР провело понад сорок обшуків та вилучило 11 тисяч зразків бронезахисту. Прізвище колишнього заступника міністра оборони, якому вручили підозру, ДБР не розкриває. За джерелами ТСН у правоохоронних органах, йдеться про генерала-лейтенанта Олега Шевчука. Загалом у цій справі про підозри повідомлено вісьмом особам, серед яких два генерали та засновник фірми-виробника бронежилетів.

Нагадаємо, раніше слідчі ДБР повідомили про підозру у шахрайстві в особливо великих розмірах фігурантці "справи бронежилетів", технологині компанії "НВП Темп 3000", яка поставила українській армії неякісну продукцію. У разі доведення провини, їй може загрожувати ув'язнення до 12 років. 

Відео ДБР оголосила підозру екс-заступнику міністра оборони

Підозра екс-заступнику міністра оборони. ДБР вручило її колишньому високопосадовцю у справі закупівлі неякісних бронежилетів. Генерал-лейтенант, на думку слідчих ДБР, не зупинив прийом бронежилетів, які після намокання втрачають свої властивості. ДБР провело понад 40 обшуків та вилучило 11 тисяч зразків бронезахисту. Прізвища екс-заступника міністра оборони, якому вручили підозру, ДБР не розкриває. За джерелами ТСН, у правоохоронних органах йдеться про генерала-лейтенанта Олега Шевчука.    

Источник материала
Поделиться сюжетом