У Хмельницькому чоловік влаштував потрійну ДТП та втік, є постраждалі
У Хмельницькому чоловік влаштував потрійну ДТП та втік, є постраждалі

У Хмельницькому чоловік влаштував потрійну ДТП та втік, є постраждалі

У Хмельницькому поліція розшукує водія, який спровокував важку ДТП і зник з місця події. Дорожньо-транспортна пригода сталася 26 жовтня близько 14:00 години по проспекту Миру в обласному центрі.

Про це повідомляє сектор комунікації поліції Хмельницької області.

"Попередньо встановлено, що водій автомобіля "Део Еспресо", рухаючись по проспекту Миру в крайній правій смузі, не впорався з керуванням і допустив праве бокове дотичне зіткнення з автомобілем "ВАЗ 21099" під керуванням жителя смт. Стара Синява, який рухався по крайній лівій смузі в напрямку Старокостянтинівського шосе. Внаслідок цього водій "ВАЗу" не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автомобілем "ВАЗ Калина" під керуванням красилівчанина, який рухався у зустрічному напрямку", - йдеться в повідомленні.

Після скоєння ДТП водій "Део" залишив свій транспортний засіб та зник з місця пригоди у невідомому напрямку.

Водії обох "ВАЗів" отримали тілесні ушкодження та були доправлені до лікарні. Наразі лікарі встановлюють ступінь важкості травм.

Раніше у Хмельницькій області сталася аварія: легковик влетів у вантажівку "ЗІЛ". Зазначається, що аварія сталася, коли вантажівка зупинилась для здійснення повороту ліворуч, пропускаючи зустрічні автомобілі. Тоді 66-річний водій "ВАЗ 2107" допустив зіткнення з нею. У результаті ДТП загинули водій "ВАЗ", його 59-річна дружина та 32-річний син. 

Відео ДТП з доріг України – ДжеДАІ за 26 жовтня 2020 року

Хмільні віражі в Івано-Франківську. Аварія на Львівщині, в якій загинуло троє людей та троща з численними постраждалими у Рівному. Дивіться гучні аварії, якими відзначилась ця доба, у нашому огляді пригод з доріг країни. Повні випуски дивіться на 1+1 video

ДТП з доріг України – ДжеДАІ за 26 жовтня 2020 року
Источник материала
loader
loader