Фанати остовпіли: Валюха зі "Сватів" помітно постаріла, 10 років плюс
Фанати остовпіли: Валюха зі "Сватів" помітно постаріла, 10 років плюс

Фанати остовпіли: Валюха зі "Сватів" помітно постаріла, 10 років плюс

Тетяна Кравченко, радянська і російська актриса театру і кіно, найбільше відома за роллю Валюхи зі "Сватів" порадувала шанувальників новим знімком

Фотографію Кравченко виклала в мережі Інстаграм на своїй особистій сторінці.

На знімку актриса дуже життєрадісна. Вона позує з сяючою посмішкою з кущем червоних троянд. Знаходиться Тетяна біля якогось будинку, можливо заміського, в саду.

На ній синє вбрання в дрібну квіточку. Макіяжем актриса вирішила знехтувати, але він актрисі і не потрібен, адже її обличчя прикрашає прекрасна посмішка.

Своє нове фото актриса підписала так: "Розумна частка марнославства творчій людині взагалі необхідна. Вона в будь-якій професії потрібна ... Йти вперед, бути кращим ... 🙏🏼❤️ # татьянакравченко # народныемисли".

Актрису підтримали прихильники в коментарях. Пишуть багато компліментів: "Люблю вас і вашу творчість !!!", "Красуня", "Краса", Тетяна, ви найкраща !!!! ❤️ "," Так любить народ не кожного актора. і не за творчість і талант. вірніше не тільки .Тут . зі мною погодяться всі. тут щось більше "," Всенародна улюблениця👏👏👏 талант, ваші Свати це просто краще позитивне творіння. Дякую Вам і всім хто створив такий чудовий серіал ", - пишуть фанати.

Правда, деякі відзначають, що актриса помітно постаріла. Пишуть, що вона виглядає на всі 75 років, хоча їй зараз 66.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що у співачки Софії Ротару фінансові проблеми. Через пандемію коронавірусу співачка втратила багато грошей, про що розповів її концертний директор.

Також портал MY.UA писав, що Алла Пугачова вразила шанувальників своєю зовнішністю на архівному знімку.

Источник материала
Поделиться сюжетом