В порту Одеси знайшли партію кокаїну на 10 млн, сховану в бананах
В порту Одеси знайшли партію кокаїну на 10 млн, сховану в бананах

В порту Одеси знайшли партію кокаїну на 10 млн, сховану в бананах

У морському порту "Південний" в Одесі прикордонники знайшли понад пів центнера кокаїну - його вартість на чорному ринку становить більше10 млн доларів.

Про це повідомляє пресслужба ДПСУ.

Кокаїн доправили на теплоході з вантажем бананів, який прибув в Україну з Еквадору. 45 брикетів з наркотиками були заховані у порожнинах – вентиляційних люках одного з контейнерів.

Усі брикети мали своє фірмове маркування у вигляді літер та цифр. Прикордонники пояснюють: це вказує на приналежність до певного наркосиндикату. Загалом там виявили 50,8 кг кокаїну.

Кокаїн в порту Одеси_2
Держприкордонслужба України

Нагадаємо, приморський суд Одеси обрав запобіжний захід чотирьом громадянам Ізраїлю, які зорганізували та здійснили доставку латино-американського кокаїну до України. Брикети з наркотиком були сховані в трубах промислового обладнання в контейнері, що прибув до Одеського порту з Південної Америки. Загалом - понад сотня брикетів кокаїну вагою 122 кілограми.

Відео Наркотичний рекорд: поліція Парагваю вилучила партію кокаїну на 500 мільйонів доларів

Знахідку виявили у приватному порту неподалік столиці, міста Асунсьйон. Наркотики сховали серед деревного вугілля, котре мали доправити до Ізраїлю. У шести контейнерах було понад 2300 кілограмів кокаїну. Поліція заарештувала двох причетних до наркотрафіку. Правоохоронці наголошують: знайдений вантаж рекордний навіть для країни, яку часто використовують для транзиту наркотиків на шляху до Європи та інших країн світу.       

Наркотичний рекорд: поліція Парагваю вилучила партію кокаїну на 500 мільйонів доларів
Источник материала
loader
loader