"Від ватного клоуна" до "убогої істоти": нардепи "Слуги народу" влаштували суперечку в Мережі
"Від ватного клоуна" до "убогої істоти": нардепи "Слуги народу" влаштували суперечку в Мережі

"Від ватного клоуна" до "убогої істоти": нардепи "Слуги народу" влаштували суперечку в Мережі

Народні депутати від "Слуги народу" Віталій Безгін і Євген Шевченко полаялися у Мережі через рішення Конституційного суду щодо скасування низки положень антикорупційної реформи.

Приводом до сварки стали образи нардепа Шевченка на свого колегу, якого він назвав "Безмозким", "убогою істотою" та "адептом Держепу і Сороса":

"Більшої неповаги щодо Конституційного Суду України, ніж від депутатів адептів Держдепу і Сороса, не було в історії нашої держави. Яскравим представником цієї групи, є убога істота Віталік Безгін, на прізвисько "Безмозкий". То глава Офісу Президента йому не такий, то люди на Донбасі йому не подобаються, тепер з рішенням КСУ, для Безмозкового, - майбутнє його соросятського устрою країни закінчиться".

Безгін відреагував у себе на Fecabook, заявивши, що Шевченко перетнув межу.

А той і відповідь написав у коментарях: "Пішов на х*й".

Безгін також відповів: "Ахахаха, Євгеній Шевченко, клоун, а що ти скажеш на те, що президент збирає РНБО з приводу дій КСУ? Диви щоб твій затишний скрєпний руській мірок не зламався".

У коментарях Безгіна підтримали кілька його колег зі "Слуги народу". Так, Ігор Фріс визнав, що "публічно кається" за те, що потиснув руку Шевченку, а Ольга Василевська-Смаглюк написала: "Я його (Шевченка - ред.) на фракції в мікрофон в *опу послала". Не каюсь)". 

Фото із соцмереж

Свою солідарність з Безгіном також висловили Богдан Яременко, Іван Юнаков, Єлизавета Богуцька. 

Фото із соцмереж

У своєму дописі Безгін також запропонував Шевченку "всі свої претензії спробувати виразити в обличчя на фракції, а не тишком-нишком у телеграм-каналі".

ОПУ зробив для країни прогрес в реформі децентралізації за цей рік, а твої здобутку ґрунтуються на ефірі з Пушиліним і створенні ТГ-каналу на 3к підписників. Мені відверто чхати на твою публічну і не публічну позицію, оскільки її вплив як на продукування політик в країні, так і на рішення фракції дорівнює 0. Але за риторику доведеться вибачитись!" - підсумував нардеп.

Довго не хотів реагувати на випад ватного клоуна Евгений Шевченко в його ТГ-каналі, але в своїй риториці, навіть для...

Опубліковано Vitalik Bezgin Четвер, 29 жовтня 2020 р.
Источник материала
Поделиться сюжетом