"Слуги народу" хворіють на шизофренію: Михайло Чаплига поставив діагноз чинній владі
"Слуги народу" хворіють на шизофренію: Михайло Чаплига поставив діагноз чинній владі

"Слуги народу" хворіють на шизофренію: Михайло Чаплига поставив діагноз чинній владі

Політичний експерт Михайло Чаплига поставив діагноз депутатам партії «Слуга народу» і розкритикував рішення влади, щодо ухвалення антикорупційних рішень. Про це він заявив в прямому ефірі NEWSONE.

За словами експерта, представники влади від партії «Слуга народу», мають не лише проблеми з професійної точки зору, але й з медичної. Парламент не має права ухвалювати антикорупційні рішення і не брати на себе право відповідальності за наслідки.

«Якщо представникам влади не подобається, моя точка зору з приводу влади. То я вам наведу приклад без указування конкретних осіб і прізвищ, які причетні до даних дій. У вас є посадова особа, дана особа наділена повноваженнями, певною владою. Ця особа здійснює злочин проти Конституції, гарантом якої він є. Потім він фіксує матеріальну частину шляхом внесення в парламент закону про узурпацію влади, з яким ви відповідно не погоджуєтеся. Факт вчинення злочину, вже здійснено», - прокоментував політичний експерт.

Крім цього, за словами Чаплига, злочин було здійснено з того моменту коли представниками влади, було внесено даний законопроєкт до стін парламенту. 

«Ви прекрасно розумієте, що після своїх дій хтось поплатиться посадою. Або ви на вихід, або він на вихід!», - підкреслив Чаплига і додав, що всі це прекрасно бачать, але не хочуть визнавати поразки.

Також Михайло Чаплига підкреслив, що влада сама з собою зайшла в конфлікт, от з цього і ставить діагноз шизофренії даній владі.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Петро Порошенко теж святкує перемогу і веде свою партію в другий тур виборів.

Також портал MY.UA писав, що Олег Ляшко ніяк не може змиритися з програшем на виборах. Він звинувачує владу в фальсифікаціях і досі переконує всіх українців, що він переміг.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter

Підписуйтесь на наш канал в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом