Сніг посеред липня і спека посеред січня: чим українців дивуватиме погода
Сніг посеред липня і спека посеред січня: чим українців дивуватиме погода

Сніг посеред липня і спека посеред січня: чим українців дивуватиме погода

Головний синоптик країни Наталія Діденко спрогнозувала, що перехід від рудого жовтня до сірого листопада буде дощовим. Про це вона написала у себе на сторінці в Фейсбук.

Синоптик відзначила, що за кліматичним календарем на українців чекає різке похолодання.

«Радує, що хоча б атмосфера притримується законів і її цікавить понад усе репутація та хороша чесна робота, ніж напхати в кишені побільше зручних дощів, комфортної температури повітря, снігу посеред липня і спеки посеред січня», - написала Діденко.

Також вона заявила, що на вихідних Україною пройде циклон, що зумовить у більшості областей України дощі.

Так, у суботу на південному сході, в Приазов'ї, місцями в Дніпрі з районами та в східних областях можливі сильні дощі. У неділю в західній частині України опади припиняться.

Крім цього, вона наголосила, що погода з 31 жовтня по 1 листопада буде холодною.

«Денна температура повітря знизиться до +7+11 градусів, на Півдні та південному сході тепліше, +10+14 градусів. У Києві перехід від жовтня до листопада - таке собі: вогко, з туманами, дощами та похолоданням до +7 градусів. Тумани ще й сприятимуть зависанню шкідливих домішок у повітрі, тому вихідними шопінг не дуже доречний. Краще подалі від трас та автомобілів. І хоча б раз спробувати не заїжджати прямо в ліс машиною, а лишити її при трасі і протрусити ноги, те, що нижче спини і провітрити легені», - написала синоптик.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що в Україні вже випав перший сніг. Це сталося ще на Покрову 14 жовтня. Відповідне відео з'явилося в мережі.

Також портал MY.UA писав, що 30 жовтня православні згадують пророка Осію. У цей день можна зробити свої прогнози на погоду, якщо уважно стежити за природою.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter

Підписуйтесь на наш канал в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом