Корольова довела фанатів до істерики: "Опустила себе нижче плінтуса"
Корольова довела фанатів до істерики: "Опустила себе нижче плінтуса"

Корольова довела фанатів до істерики: "Опустила себе нижче плінтуса"

Наташа Корольова показала фанатам своє нове фото в доволі провокативному образі

Світлину співачка опублікувала в своєму Інстаграм-профілі. Вона підкреслила, що варто вміти залишатися без гриму. Проте фанати вказали, що цьому Наташа якраз і не навчилася, бо на фото повно ретуші та фотошопу.

47-річна артистка представила свій новий образ. Вона позує на високому стільчику у боді з величезним декольте. Також вона накинула шкірянку, але спокусливо скинула її з плечей. Одяг на Наташі весь чорного кольору.

На ногах вона має дзеркальні високі сапожки. Червоний манікюр - яскрава деталь в образі, як і масивний перстень на лівій руці.

Наташа закинула ногу на ногу, руки елегантно звісила з билець стільця. На фото у співачки пряме довге волосся.

У пості Наташа Корольова написала, що життя в сучасному світі таке стрімке, що в ньому можна просто загубитися. сьогодні, за словами Корольової, всі сидять у соціальних мережах і можуть втратити власне обличчя. Вона переконана, що в сучасному світі жінка має залишатися жінкою - проявляти свої емоції такими, які вони є, хоч це буде радість, хоч смуток, хоч паніка й біль. Треба жити так, аби інтернет-смітник не затягував нас.

Приєднуйтесь до нас в Telegram!

"Життя в нашому VUCA (нестабільному, невизначеному, складному і неоднозначному)-світі таке швидкоплинне і мінливе, що багато хто в цих змінах просто губиться. Чи можна сьогодні вірити інформації, яка вчора здавалася правдою? Чи можна відкладати справи на потім? А як жити з смітником в Інтернет-просторі? Хочемо ми чи ні, ми всі стали поколінням 2.0 - ми всі в мережах. Хтось в одних, хтось в інших. Але ... важливо завжди залишатися жінкою! Справжньою, проявляти свої емоції - сміятися, плакати, кусати пальці від відчаю; не боятися бути без гриму, розуміючи, що ти - це ТИ. І в цьому твоя цінність. Важливо не перетворюватися в i-бомжів і i-шарлатанок, а зберігати обличчя, культуру спілкування, поважати чужі почуття і, перш за все, дарувати любов! Будьте сильними! Вірте в краще! Доброї п'ятниці і яскравих вихідних !!! З любов'ю ваша Наташа", - підписала пост Корольова.

Читайте нас у Viber!

Коментатори засипали Наташу Корольову своїми думками з приводу образу й фото в цілому.

"Как хочется натуральных фоток... без позёрства...", "Классная старушка😁😍", "Большая ошибка выйти замуж за стриптизера, а вторая дать интервью Собчак. Опустила себя ниже плинтуса. Как жить дальше только умничать и выставлять отфотошопенные фотографии. Извините, это моё мнение", "Что сделала эта девочка»,чтобы ей восхищаться???Внешний вид!-так это скоро пройдёт.,.",
- пишуть коментатори (коментарі публікуємо в оригіналі).

Звичайно, багато хто відмітив і красу співачки, її прекрасний образ і талант.

Нагадаємо, раніше портал повідомляв, що нещодавно зірка "Сватів" Тетяна Кравченко опублікувала нове фото в мережі, на якій їй дали на десяток років більше. Валюха зі "Сватів", на думку фанатів, дуже постаріла.

Також портал писав, що Алла Пугачова здивувала фанатів архівним фото топлес.

Читайте наш канал в Twitter

Підписуйтесь на наш канал в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом