20 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Кардинальні зміни з 9 листопада: карантин поділив Україну на дві зони
Кардинальні зміни з 9 листопада: карантин поділив Україну на дві зони

Кардинальні зміни з 9 листопада: карантин поділив Україну на дві зони

Відсьогодні Україна поділилася всього на дві зони у зв'язку з поширенням коронавірусної інфекції

З 9 листопада в Україні залишилось тільки дві карантинні зони: червона та помаранчева. Масштаби поширення коронавірусу в Україні збільшилися настільки, що це не дозволяє залишити на території країни зелені і навіть жовті карантинні зони.

Рішення було прийняте Державною комісією з питань техногенно-екологічної безпеки й надзвичайних ситуацій. До червоної зони увійшли такі великі міста, як Харків, Запоріжжя, Миколаїв, Суми, житомир, Полтава, Ужгород, Івано-Франківськ, Рівне, Хмельницький, Чернігів і Чернівці.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram

У 98 містах України карантин буде жорсткішим. Там закриють транспорт и заборонять навчання, закриють ТРЦ й інші розважальні заклади.

Також офіційно з 00:00 суботи до 00:00 понеділка в Україні вводиться так званий карантин вихідного дня. Це означає більш жорсткі карантинні обмеження. Закриють майже все, передає канал "Україна. Головне. Політика".

Нагадаємо, станом на ранок понеділка, 9 листопада, в Україні підтвердилися 8 687 нових випадків зараження коронавірусом.

Максим Степанов, міністр охорони здоров'я повідомив, що за добу в Україні – 8687 нових випадків, з них – 350 дітей і 321 медпрацівник.

Читайте нас у Viber!

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Степанов розповів про повний локдаун в Україні, чому цифри для нього постійно змінюються та багато іншого. Про це читайте в матеріалі.

Також портал MY.UA писав, що в Україні прийняли остаточне рішення щодо чорних карантинних зон.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter

Підписуйтесь на наш канал в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом