Порошенка викрили у всіх на очах: "Розважається, поки вона у лікарні"
Порошенка викрили у всіх на очах: "Розважається, поки вона у лікарні"

Порошенка викрили у всіх на очах: "Розважається, поки вона у лікарні"

Колишній президент України Петро Порошенко похвалився, що разом із дружиною подивився прем'єру фільму "Атлантида"

Про це ексгарант написав на своїй особистій сторінці в мережі Фейсбук.

"Перед фільмом Атлантида / Atlantis Valentyn Vasyanovych, який ми з Мариною мали щастя побачити сьогодні, не хочеться бажати приємного перегляду, але після цього кіно приходить нове розуміння символів, які спонукають до роздумів", - написав Порошенко в пості.

Перед фільмом Атлантида / Atlantis Valentyn Vasyanovych, який ми з Мариною мали щастя побачити сьогодні, не хочеться...

Опубликовано Петро Порошенко Воскресенье, 8 ноября 2020 г.

Відзначимо, що нещодавно Петро Порошенко повідомим, що його теща знаходиться у вкрай тяжкому стані. Вона захворіла коронавірусом, і, за словами експрезидента, вона зараз "помирає в лікарні".

Українців вразило те, що у такий складний для родини час Порошенко ходяить на прем'єри, фотографується з прихильниками, посміхається на фото.

Підписуйтесь на наш канал в Telegram

Блогер Михайло Шнайдер розкритикував Порошенка за такий "піар".

"А ось це вже просто не вкладається у мене в голові. Друзі, в цю п'ятницю в ефірі програми Савіка Шустера Петро Олексійович заявив, що його теща тяжко хвора і знаходиться у вкрай важкому стані в лікарні. А тепер УВАГА. Буквально на наступний день після ефіру... Порошенко разом з дружиною вирішили пропіаритися, відвідавши сеанс в кінотеатрі "Жовтень", - пише Шнайдер у пості.

Блогер відзначив, що на світлинах сімейство Порошенків виглядає так, наче нема у них зовсім ніяких проблем. Шнайдер підкреслює, що для Петра Олексійовича жага влади, піар зараз набагато важливіші від здоров'я членів родини.

"Адже з таким "Фантастичним" зятем легко можна залишитися один на один з хворобою, якщо він вважатиме для себе вигідним щось інше, ніж допомогу близькій людині у важкий Час ...", - резюмує Михайло Шнайдер.

Також про подію висловився народний депутат від "Слуги народу" Макс Бужанський. Він у цьому контексті іронічно називає Порошенка "дивовижною людиною".

Читайте нас у Viber!

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Петро Порошенко повідомив погані новини для українців.

Також портал MY.UA писав, що соратник Порошенка жорстко принизив чинного президента України.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter

Підписуйтесь на наш канал в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом