На Харківщині хазяї мисливського господарства обстріляли авто з людьми
На Харківщині хазяї мисливського господарства обстріляли авто з людьми

На Харківщині хазяї мисливського господарства обстріляли авто з людьми

49-річна жінка отримала вогнепальне поранення та відкритий перелом кісток правої гомілки 
Фото: Нацполіція

Господарі мисливських угідь прийняли пасажирів «ВАЗ» за браконьєрів та відкрили вогонь

У Куп’янському районі Харківської області співвласники мисливського господарства обстріляли автомобіль з людьми, яких вони начебто прийняли за браконьєрів, внаслідок чого жінка отримала вогнепальне поранення.

Про це повідомляє відділ комунікації поліції області.

Слідчі встановили, що 7 листопада приблизно о 23:00 57-річний житель разом зі своїм 19-річним онуком і 44-річним знайомими з Харкова об’їжджали мисливські угіддя на позашляховику Toyota.

Під час руху вони побачили автомобіль «ВАЗ», в якому їхали жінка разом зі своїм співмешканцем і його сином, та начебто прийняли їх за браконьєрів. Щоб зупинити авто, вони зробили кілька пострілів у небо, а потім 44-річний чоловік, який перебував на задньому сидінні іномарки, здійснив кілька пострілів у бік автомобіля «ВАЗ».


Всі фоторепоратажі
«Чорні лісоруби» на Донеччині вирубили дерев на пів мільйона гривень
За хабар полісмену суд відправив депутата Полтавської облради у в’язницю
«Карантин вихідного дня»: Під Кабміном підприємці протестують проти нових обмежень уряду
Новинки від Apple: які ґаджети показали на осінній презентації

Також водій позашляховика умисно наїхав на легковик, щоб той зупинився. Внаслідок пострілів пасажирка, яка сиділа на задньому сидінні, отримала вогнепальне поранення та відкритий перелом кісток гомілки.

У відділі комунікації журналістам розповіли, що один із чоловіків, який перебував у машині, — співзасновник мисливського господарства, який орендує землю, де відбулася стрілянина. Другий — єгер цього мисливського господарства.

Як повідомили у поліції, чоловіку, який обстріляв автомобіль, уже оголосили підозру за ч. 2 ст. 15 ч. 1 ст. 115 (замах на умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Йому загрожує від 7 до 15 років ув’язнення.

 

Опитування
Источник материала
loader
loader