Ексміністр Квіташвілі прокоментував смерть дружини
Ексміністр Квіташвілі прокоментував смерть дружини

Ексміністр Квіташвілі прокоментував смерть дружини

Колишній міністр охорони здоров'я Олександр Квіташвілі розповів, що його дружина Анастасія Островська померла 8 листопада.

Про це він сказав у коментаріТСН.

На запитання, чи була це лікарська помилка, адже жінці робили операцію з видалення каміння у жовчному міхурі, він відповів: "Ні, ми поки що нічого не можемо підтвердити, потрібен розтин. Я нічого поки не можу підтвердити. Взагалі на цю тему мені дуже важко...".

За його словами, дружина померла 8 листопада. Похорони відбудуться завтра, 12 листопада. "Сьогодні забираємо з моргу, завтра веземо до Львова", — розповів ексміністр. Там поховають жінку.

Він сказав, що операцію проводили у приватній столичній клініці "Борис". "Так, це було в "Борисі", але останні два дні вона була в "Добробуті", — каже Олександр Квіташвілі.

Як повідомлялося, про смерть 35-річної Анастасії Островської стало відомо 11 листопада. ЗМІ повідомили, що їй робили планову операцію з приводу каменів у жовчному міхурі. Під час хірургічного втручання нібито пошкодили судини. Врятувати жінку, за словами джерела, намагалися 10 годин, але вона померла.

Відео Від ускладнень коронавірусу померла теща Петра Порошенка

У родині п'ятого президента це вже третя втрата за рік. У червні помер батько Порошенка. У серпні - тесть. І от напередодні зупинилось серце мами Марини Порошенко. Сам політик перехворів коронавірусом із двосторонньою пневмонією місяць тому.    

Від ускладнень коронавірусу померла теща Петра Порошенка

 

Источник материала
Упоминаемые персоны
loader
loader