"Вова, займись вже справами": Зеленський знайшов собі нове заняття в мережі
"Вова, займись вже справами": Зеленський знайшов собі нове заняття в мережі

"Вова, займись вже справами": Зеленський знайшов собі нове заняття в мережі

В Офісі президента планують створити іменний відеоблог Зеленського для кращої комунікації з українцями

За задумом радника голови ОП Подоляка, раз на тиждень Зеленський випускатиме 10-хвилиний блог, де він братиме 5-6 базових тем тижня і давати на них свою реакцію, передає телеграм-канал "Новинач" з посиланням на "Українську правду".

Радник Єрмака - Михайло Подоляк - дав розгорнуте інтерв'ю, в якому поділився такою ідеєю. "Ми зараз розробляємо концепцію відеоблогів президента", - говорить Подоляк.

Приєднуйтесь до нас в Telegram

Він розповідає, що президент Зеленський готовий відкрито і відверто говорити з народом на будь-які питання. На думку Подоляка, формат президентського відеоблогу, який буде жорстко структурований - це саме те, що потрібно.

"Він [Володимир Зеленський] готовий йти не на відосики, я вважаю, що відосики - це мало. Він - більше, ніж відосикі. Він президент країни. Але ось іменний відеоблог, який президент буде вести регулярно, який буде дуже жорстко структурований - це саме те. Чому? Я пояснюю. Тому що він готовий відкрито говорити на будь-які питання", - заявляє Михайло Подоляк.

Подоляк переконаний, що президент повинен мати особисту платформу, де б він розповідав, що і як він робить. Того, що потрапляє на телеканали, на думку Михайла, не вистачає. Тому є задум створити стаціонарний блог президента, де будуть виходити 10-хвилинні відео, в яких обговорюватимуться 5-6 гарячих тем щоразу.

Українці задумку не оцінили. "Нє, ну а шо, саме цього не вистачало в країні, балачок про проблеми, а не їх вирішення", "Вова, займись вже справами", - коментують читачі.

Читайте нас у Viber!

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що Зеленський зараз перебуває на лікуванні в "Феофанії". У нього окрема ізольована палата з функцією особливого зв'язку. Там же перебуває і керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Також портал MY.UA писав, що уряд все вирішив за українців з приводу кіно та інших розваг. Про це в матеріалі.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом