На Донбасі снайпер бойовиків відкривав вогонь – українські військові відповіли
На Донбасі снайпер бойовиків відкривав вогонь – українські військові відповіли

На Донбасі снайпер бойовиків відкривав вогонь – українські військові відповіли

Упродовж поточної доби, 13 листопада, на Донбасі у районах відповідальності українських бригад зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації та її найманців.

Бойових втрат і поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає. Про це йдеться у вечірньому зведенні пресcлужби штабу ООС.

Так, поруч населеного пункту Кам’янка бойовики застосували міномет калібру 82 міліметри, а неподалік Водяного – автоматичний станковий гранатомет і ручний протитанковий гранатомет.

Окрім того, поблизу Мар’їнки відкривав вогонь снайпер бойовиків.

"Аби зберегти життя та здоров’я українських захисників, Об’єднані сили надали адекватну відповідь. Після цього прицільні постріли снайпера збройних формувань Російської Федерації та її найманців припинилися", - йдеться в повідомленні.

Як зазначається, підрозділи Об’єднаних сил контролюють ситуацію в районі проведення операції, у повному обсязі дотримуючись домовленостей, що набули чинності 27 липня 2020 року.

"Українські захисники не втрачають пильності та готові миттєво реагувати на будь-які провокаційні дії російсько-окупаційних військ", - резюмували в штабі ООС.

Нагадаємо, що протягом минулої доби, 12 листопада, на ділянках відповідальності українських підрозділів також зафіксовано чотири порушення режиму припинення вогню з боку збройних формувань РФ та її найманців.

Відео Загрожує до 8 років в`язниці: у Дніпрі затримали бойовика самопроголошеної "ЛНР"

Бойовика самопроголошеної "ЛНР" затримали у Дніпрі. За даними контррозвідки СБУ, мешканець Луганська, у минулому - десантник, з власної волі приєднався до проросійських бойовиків на Сході. Зокрема, у складі розвідроти брав участь у боях у Луганській області. Згодом очолив підрозділ у ворожому так званому "Третьому Станично-Луганському батальйоні десантно-штурмової бригади". А потім переїхав до Дніпра, працевлаштувався і чимдуж приховував своє минуле. За участь у незаконних збройних формуваннях затриманому загрожує до 8 років в`язниці.

Загрожує до 8 років в`язниці: у Дніпрі затримали бойовика самопроголошеної "ЛНР"
Автор:
Віра Хмельницька
Источник материала
loader
loader