Ми допомагаємо: багатодітна мати потребує термінового курсу хіміотерапії
Ми допомагаємо: багатодітна мати потребує термінового курсу хіміотерапії

Ми допомагаємо: багатодітна мати потребує термінового курсу хіміотерапії

Наступна наша історія про термінову допомогу. Наталія Головань - мати трьох дітей, яка бореться з раком уже п'ять років. Черговий рецидив ускладнив коронавірус, тож попереду - надскладний курс хіміотерапії, на який потрібні непосильні для родини гроші.

Наталія Головань, онкохвора:

Я верю в Бога, я знаю, что там как бы лучше все, но я понимаю, что если я умру - я оставлю трех моих деток.

Старшій доньці Наталії Аліні - одинадцять, молодшому Андрію у грудні виповниться три. Середній, Сашко навчається у другому класі. І що таке біда, ці діти знають не з чуток. Підтримувати маму у боротьбі за життя їм не вперше.

Наталія Головань, онкохвора:

Он говорит: мама, у меня там есть спрятанные деньги, я тебе дам их и тебя вылечат, что они не могут достать этого рака?

Завжди підтримує Наталю й коханий чоловік. Уперше рак печінки виявили в молодої жінки у 2015 році. Тоді, після видалення злоякісної пухлини, хвороба відступила. Але за два роки знову далася взнаки.

Наталія Головань, онкохвора:

Прошла я девять таргетных химиотерапий, была операция - удалено два с половиной ребра и после того, как удалили два с половиной ребра - я должна была лечь на химиотерапию, но как бы еще одна операция на печени, начала подготавливаться к этой операции на печени.

Та порушив усі плани корона вірус - він підкосив Наталю майже на місяць. За цей час рак прогресував.

Наталія Головань, онкохвора:

И вот - потеряла я время, и теперь мне врачи говорят: все заново - опять надо проходить таргетную химиотерапию.

Позаду в Наталії, окрім чотирьох надскладних операцій, вже близько 20 хіміотерапій. На лікування родина вже витратила понад пів мільйона гривень.

Наталія Головань, онкохвора:

Постоянные нагрузки, я постоянно "на химии", 2-3 дня мне плохо, я как овощ. У меня младший уже привык, говорит: мама едет на коль-коль", я говорю: "да, мама опять едет на коль-коль".

Зараз Наталії показано лише медикаментозне лікування. Черговий курс терапії потрібно розпочати якомога швидше.

Анатолій Шудрак, заслужений лікар України:

И мы говорим не о химиотерапии в чистом виде, а о химиотерапии, которая должна быть проведена на фоне таргетной терапии. Сложность в том, что таргетные препараты не входят в национальный перечень лекарств, которые мы можем закупать за бюджетные деньги. Мы изначально говорим о пяти-шести курсах такого лечения, после чего будет проведено повторное обследование с повторной переоценкой состояния и принятия последующих решений.

Сума, яку необхідно витратити на лікування, для родини Наталії непосильна. Це ще майже пів мільйона гривень. Разом з маленьким Сашком, Аліною та Андрієм Наталія звертається до вас. Допомогти родині можна, переказавши гроші на картку. Номер ви зараз бачите на екрані. Будь-яка сума може врятувати життя. А на рахунок, вказаний нижче, переказати кошти можна й з-за кордону.

Ми допомагаємо: багатодітна мати потребує термінового курсу хіміотерапії - Фото 1

Картка "ПриватБанку":
4731 2196 1475 2545
Наталія Головань

Рахунок, для переказу грошей з-за кордону:
IBAN UA943052990000026207748305346

Теги по теме
Украина Общество Здоровье Медицина Люди
Источник материала
loader
loader