Місцеві вибори у Луцьку: лідирує Ігор Поліщук
Місцеві вибори у Луцьку: лідирує Ігор Поліщук

Місцеві вибори у Луцьку: лідирує Ігор Поліщук

В Україні рахують голосидругого туру місцевих виборів: у Луцьку лідирує радник міського голови Ігор Поліщук.

Як відбулися вибори та чи можна вітати місто із обраним мером - розповіли у ТСН.Ранок 16 листопада. 

Другий тур виборів у місті відбувся спокійно, особливих порушень зафіксовано не було. Під час голосування була дуже низька явка: проголосувало майже 26% виборців. Тобто волевиявлення виявив лише кожен четвертий лучанин.

Територіальна виборча комісія до 03.00 приймали протоколи. Наразі вже є результати по всіх 109 дільницях. Отож, за попередніми результатами, Ігор Поліщук набрав понад 54% голосів, Богдан Шиба – понад 45% голосів. 

Паралельно рахують голоси в штабах. Обидвоє кандидатів відомі у Луцьку політики. Ігор Поліщук – радник луцького міського голови, член партії "За майбутнє". Богдан Шиба – колишній очільник Луцька, балотувався як самовисуванець.

Відео Другий тур місцевих виборів у Луцьку: чи обрали містяни нового мера

В Україні рахують голоси другого туру місцевих виборів. Він пройшов без особливих порушень, але була низька явка. Мерів у другому турі напередодні обирали в семи українських містах: Одесі, Сумах, Луцьку, Херсоні, Краматорську, Кам'янці-Подільському та місті Українка. Як відбулося голосування у Луцьку – дивіться у прямому включенні.  

Нагадаємо, Луцьк без мера уже майже чотири роки. У лютому 2017 року помер тодішній міський голова Микола Романюк. Відтоді так і не відбулися позачергові вибори міського очільника.

Автор:
Тетяна Хомич
Источник материала
Поделиться сюжетом