19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Шокін висловив побоювання через можливу помсту Байдена
Шокін висловив побоювання через можливу помсту Байдена

Шокін висловив побоювання через можливу помсту Байдена

Шокін також нагадав про отруєння ртуттю в вересні 2019 року в Греції

Колишній генеральний прокурор України Віктор Шокін висловив побоювання через можливу помсту кандидата на пост президента США від Демократичної партії Джо Байдена в разі його перемоги на виборах.

Про це повідомляє «Час.News».

За словами Шокіна, політик буде мстити через розслідування діяльності його сина Хантера Байдена на Україну в складі керівництва фірми Burisma.

«Все, що я робив на посаді генпрокурора, було справедливим і обґрунтованим. Однак, не приховую, у мене є побоювання щодо Байдена», - заявив він.

Шокін також нагадав про отруєння ртуттю в вересні 2019 року в Греції. Він зазначив, що підозрює Джо Байдена в причетності до інциденту.

«Я можу припускати (підкреслюю – лише припускати), що Байден може бути до цього причетний. Хоча ніяких доказів немає. І, цілком ймовірно, я помиляюся у своїх припущеннях. Однак, спостерігаючи за ним, його виступами в ЗМІ, я все ж його побоююся», - додав колишній генпрокурор України.

Як повідомлялося, ще у травні 2020 року суддя Печерського суду Києва Сергій Вовк зобов’язав відкрити справу через «неправомірне втручання» колишнього віцепрезидента США Джозефа Байдена в діяльність ексгенпрокурора Віктора Шокіна.

Раніше Шокін заявляв, що у 2016 році його звільнили з посади генпрокурора через тиск колишнього віцепрезидента США Байдена. Шокін вважає, що причиною стало розслідування діяльності компанії Burisma, до правління якої входив син Джо Байдена Гантер.

 Читайте також: Містер президент Джо Байден. Історія перемог над собою і Трампом
Опитування
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны