Полякова напала на Ляшка: "Мої концерти - мій заробіток!"
Полякова напала на Ляшка: "Мої концерти - мій заробіток!"

Полякова напала на Ляшка: "Мої концерти - мій заробіток!"

Оля Полякова «погризлась» щодо своїх концертів з Віктором Ляшко.

Відома українська співачка Полякова посварилась з заступником міністра охорони здоров'я Віктором Ляшко в прямому ефірі телеканалу "Україна 24" щодо ситуації з карантином.

Приводом дискусії став недавній концерт Полякової в Харкові, під час карантинних умов. По факту правила були порушені, але дозвіл на це був.

Слідкуйте за нами в Viber і Flipboard!

Співачка обурена і вимагає розуміння  з сторони влади щодо музикальної індустрії і її діяльності в карантин.

"Те, як ви там кулуарно приймаєте рішення, і вважаєте це досягненнями - це смішно... Що ви можете запропонувати нам - артистам, музикантам, авторам - щоб ми знову запаслися терпінням і закрили очі на бездумну політику по відношенню до себе? Скажіть: давайте зустрінемося, обговоримо все ініціативною групою», - висказалась співачка.

Також вона зачепила питання, щоб не запроваджувати карантинні умови, аби не понижувати заробіток артистів.

Читайте нас  в Twitter!

«Ми вже зустрічалися ще у вересні - і нічого. Тільки хейт, звинувачення, скандали й так далі. Якщо локдаун - то давайте компенсації, або хоча б розуміння, як ми вийдемо з кризи та компенсуємо втрати", - заявила Полякова.

На що лікар Ляшко відповів, що раніше вже обумовлював всі питання щодо проведення концерту на карантині.

"Ми пішли назустріч вам... Ми ухвалили рішення про 50% заповненість залу, про те, що ви особисто, виступаючи на сцені, будете просити всіх глядачів одягати маску, дотримуватися дистанції... Після цього через два тижні з'явився Харків де почалася ця ситуація..." - сказав головний санлікар.

Приєднуйтесь до нас в Telegram!

Полякова на це гостро відреагувала, сказавши, що концерт взагалі не її і контролювати вона його не могла. Тому не винна ні в чому.

Раніше портал  MY.UA писав що, Оля Полякова осоромилася під час ефіру «Танців із зірками».

Також портал MY.UA повідомляв про ситуацію В Україні споживання антибіотиків впродовж 2020 року зросло майже в 40 разів – Ляшко.

Источник материала
Поделиться сюжетом