Порошенко різко засудив дії в музеї Революції Гідності: «Ніякі відосики, обшуки і кримінальні справи нас не зупинять»
Порошенко різко засудив дії в музеї Революції Гідності: «Ніякі відосики, обшуки і кримінальні справи нас не зупинять»

Порошенко різко засудив дії в музеї Революції Гідності: «Ніякі відосики, обшуки і кримінальні справи нас не зупинять»

Лідер «Європейської Солідарності» побував у Львові та вшанував пам’ять героїв

Петро Порошенко разом з членами родин загиблих та кандидатом в мери Львова Олегом Синюткою вшанували пам‘ять Героїв Небесної Сотні у Львові.

«Важко собі уявити, що днями вже сьома річниця початку Революції Гідності. Тоді Україна і українці продемонстрували, що наш шлях в Європу, мета приєднання до ЄС і вихід з Російської імперії є об‘єднуючою національною ідеєю» - зазначив Порошенко.

Сім років тому мільйони українців вийшли на вулиці. І Путіну, і його «п‘ятій колоні», яка тоді була при владі, цей рух був кісткою у горлі. Для того, щоб це зупинити, на вулицю були кинуті внутрішні війська, «Беркут». Почали вони з побиття студентів, а безславно закінчили вбивствами.

Подвиг Героїв Небесної Сотні назавжди буде закарбований не тільки у серцях українського народу, а й в українській історії. На ньому будуть виховуватися покоління українців.

Читайте нас в Telegram та Viber

Петро Порошенко впевнений, що вшановування пам’яті героїв демонструє ставлення до їх вчинку.

Але, на жаль, влада ставиться до нього зовсім по-іншому.

Справа не в тому, що вона ігнорує досягнення Революції Гідності, руйнує їх, вона намагається зруйнувати декомунізацію, люстрацію.

 Влада повертає людей, які ховалися за кордоном від українського правосуддя: адвокатів Януковича у ДБР, адвокатів Єфремова, які очолюють судовий напрямок в Офісі президента.

І координує це все, як зазначив п’ятий президент, заступник адміністрації Януковича Портнов. Нікого вже не дивує, що суд іменем України приймає рішення про зняття заочного арешту з Януковича за справи Майдану.

Сьогодні у Музеї Революції Гідності ранок почався з обшуків.

Порошенко впевнений, що насправді нинішня влада боїться ідей, які надихнули українців під час Революції Гідності. Вони бояться за себе, і тому сховалися в «Феофанії».

«Я проти насильства. Моя мета і мета всієї нашої команди — це привести Україну до членства в ЄС та НАТО. І ніякі відосики, ніякі обшуки, ніякі кримінальні справи, ніякі знущання над членами родин Небесної Сотні не зупинять наш рух» - заявив лідер «Європейської Солідарності».

Петро Порошенко нагадав, що Президент Зеленський, ще не будучи на цій посаді не гребував жартувати та висміювати Майдан.

Порошенко подякував родинам тих, хто віддав своє життя під час Революції Гідності та ООС.

Він зазначив, що сьогоднішній день почався зі служби за загиблим українським воїном бійцем 80-ї ОДШБ Іваном Горошком та висловив глибоке співчуття його дружині.

Також Порошенко пообіцяв подолати зневагу діючої влади, а далі і перемогти ворога на Сході.

Незважаючи на те, що влада не бажає відзначати День Гідності та Свободи, який був запроваджений указом п’ятого Президента України, українці будуть його вшановувати.

Портал MY.UA повідомляв, що Порошенко підтримав представників малого і середнього бізнесу і представив докладний план врегулювання конфлікту, який виник на грунті введення РРО. 

У школах України рекомендують нові правила відвідування. Що потрібно робити, щоб навчальний процес проходив згідно з карантинними обмеженнями, читайте на MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом