Український продюсер зробив скандальну заяву щодо Донбасу: «Мені по**й»
Український продюсер зробив скандальну заяву щодо Донбасу: «Мені по**й»

Український продюсер зробив скандальну заяву щодо Донбасу: «Мені по**й»

Український продюсер та музикант, засновник проєктів «Quest Pistols» і «Гриби», відомий під іменем YOURA - Юрій Бардаш заявив, що його не цікавить війна на Донбасі. Про це він сказав під час свого інтерв'ю у програмі Сергія Іванова «Антипод».

Під час інтерв'ю Сергій Іванов, звернувся до музиканта з питанням, як він ставитися до війни на Донбасі. Адже для них обох, це досить близька тема. За словами Іванова, він з окупованого Луганська, а Бардаш з окупованого Алчевська.

«Що там відбувається? Що означає окупірован? Що я думаю? Мені по**й. Що я можу сказати. Там вже ж не стріляють? Стріляють… Мені прикро. Начебто Зеленський вирішив? Ні, не вирішив. Прикро», - прокоментував війну на Донбасі Бардаш.

Читайте нас в Telegram та Viber


На наступне запитання, чи є у нього друзі, які загинули під час війни він довго думав і не міг розібратися з якої сторони друзі, зі сторони України, чи зі сторони агресора. А потім все-таки відповів.

«Да, у мене є друзі, знайомі, які загинули на Донбасі», - додав музикант.

Потім Іванов попросив пояснити Бардаша, чи розуміє він причини чому люди пішли воювати проти Донбасу, України.

«Це все пропоганда. Тут один «кач»… Там інший «кач». Є прозахідні інтереси. Є Сорос», - відповів Бардаш.

За словами Бардаша, він не відносить до ДНР чи ЛНР, чи взагалі Росії. Він відносить до людей з якими він виріс, де б вони не були. Є обмежена кількість гравців у даній війні, які зіткнулись на перетині України і тому все відбувається саме у нас.

Зазначимо, що Бардаш навіть не мав уявлення, що в Україні ще досі триває війна за цілісність країни, і що все залишилося незмінним від самого початку і до сьогодні.

Портал MY.UA повідомляв, що Нікітюк виклала пост в себе на сторінці в соц.мережі з оголеним декольте.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны