19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Вибори мера Дрогобича: хто отримав більшість голосів
Вибори мера Дрогобича: хто отримав більшість голосів

Вибори мера Дрогобича: хто отримав більшість голосів

На виборах міського голови Дрогобича, де 22 листопада відбулося повторне голосування, перемагає чинний мер Тарас Кучма

Про це із посиланням на джерело у ТВК повідомляє "ВАРТО - Галицькі новини".

Попередні результати

За даними видання, за Кучму віддали свої голоси 13 109 виборців, тоді як його суперника самовисуванця Андрія Веселого підтримали 12 542 людини.

Загалом у виборчому процесі взяли участь 25 922 жителі Дрогобича. Станом на 23:30 неділі, 22 листопада, ТВК підрахувала 25 651 голос, тоді як ще 271 бюлетень члени комісії визнали недійсним. 

Порушення на виборах

У Дрогобичі біля одного з будинків у центрі міста було зафіксовано близько 100 молодиків. Поліція уже провела перевірку і встановила особи цих людей. Про це повідомила громадська організація "Опора".

Своєю чергою кандидат на посаду очільника Дрогобицької міської територіальної громади Андрій Веселий на своїй сторінці у Facebook зазначив, що ці люди були біля його штабу: “Усі, кого можна було побачити біля офісу, будуть сьогодні цілий день спостерігати біля виборчих дільниць: стежитимуть, щоб не було підвозу виборців, “каруселей” чи провокацій”.

Нагадаємо, що 22 листопада другий тур місцевих виборів відбувся в 11 великих містах України - Бердянську, Дніпрі, Дрогобичі, Львові, Миколаєві, Нікополі, Полтаві, Рівному, Слов'янську, Ужгороді, Черкасах. Вже з'явилися перші екзит-поли результатів голосування за мерів, які можна переглянути за посиланням.

Відео Вибори - фінальний раунд: як обирали собі нових мерів ще 11 міст України

Своїх очільників - з другої спроби - сьогодні обирали ще 11 міст країни. Де від боротьби за крісло мера кандидата не зупинив навіть COVID-19, де все-таки повертаються до влади любителі Росії, і чому експерти побачили в цих виборах руку політтехнологів з Рязані і Тюмені - дивіться у сюжеті.  

ТСН. Тиждень
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Величко
Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны