Поклонська розповіла про антисанітарію в кримських лікарнях: «Після того як Росія захватила Крим, стало жити гірше»
Поклонська розповіла про антисанітарію в кримських лікарнях: «Після того як Росія захватила Крим, стало жити гірше»

Поклонська розповіла про антисанітарію в кримських лікарнях: «Після того як Росія захватила Крим, стало жити гірше»

У кримських лікарнях не вистачає місць, скрізь антисанітарія, пацієнтів розміщують і лікують в коридорах, запах затхлий і не приємний. Про це в інтерв'ю радіо «Комсомольська правда» повідомила депутат Держдуми Російської Федерації, експрокурор Криму Наталія Поклонська.

За словами політичного діяча Росії, все що вона побачила в Криму просто ошарашило її. Таких умов вона не бачила ніде більше. Також Поклонська наголосила, що після включення українського півострова до складу Росії умови погіршилися, стало ще гірше ніж було при Україні.

«Якщо зайти в ту ж лікарню - Євпаторійську, Сакську, Білогірську, Бахчисарайський - ви побачите, що ту українську спадщину, яка залишилася, і якій багато хто обурюється. Але все воно лише погіршилося», - наголосила політик.

За твердженнями Наталії Поклонської, стало зрозуміло, в системі охорони здоров'я Криму «нічого не працює». Фінансування не проводиться так, як повинно бути.

Ремонтом влада Криму назвала ремонт, де на облуплені стіни українських лікарень «просто» наклали нову фарбу, що погіршило і сам його стан, і вид.

Читайте нас в Telegram та Viber!

«У медустановах, яким доводиться працювати в умовах пандемії, стоїть жахливий запах, там «немає елементарних білих простирадл», - заявила Поклонська.

На її думку, навіть в 40-х роках такого не було. Операції проводяться просто на коридорах лікарень.

«Це жах. Нічого не працює, вонізм. Я всі ці питання писала і вимагала відповідей, але.. Повільно», - відповіла експрокурор Криму.

На питання, щодо відповідальних, Поклонська стримувалася, але коли їй сказали, що вона прокурор то не витримала і прокоментувала свої дії.

«Якби я була прокурором, то міністри не були б просто звільнені, вони б сиділи в тюрмах. Якщо міністр не справився зі своїм обов'язком, а кошти були виділені з федерального бюджету і ці кошти пішли кудись не туди. Він повинен сидіти», - наголосила Поклонська.

Раніше, портал MY.UA повідомляв, що Бужанський звинуватив Чорновол у смерті невинних людей.

Влада зробила велику помилку,коли назначила Ігоря Уманського міністром фінансів, який пробув на посту досить короткий термін часу.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом