«Слуга народу» Дубінський розсекретив інформацію щодо повного локдауну країни
«Слуга народу» Дубінський розсекретив інформацію щодо повного локдауну країни

«Слуга народу» Дубінський розсекретив інформацію щодо повного локдауну країни

Український журналіст, телеведучий, блогер, народний депутат від партії «Слуга народу» Олександр Дубінський розкритикував дії влади, щодо призначень на посади осіб, які не можуть навіть прочитати Конституцію і не знають свої прав та обов'язки у парламенті. Про це він говорив під час прямого ефіру на телеканалі ZIK.

На думку народного депутата, всі, хто зараз новопризначений і обраний, взяті просто з черги в магазині і представлені, як парламентарі, міністри, заступники. Сьогоднішні депутати не знають своїх прав та обов'язків, вони не знають своїх посадових інструкцій. Це люди, які не просто, що далекі від політики, вони не мають уявлення що там роблять.

«Вже дійшло до того, що голова фракції Арахамія, разом з головою партії Корнієнко підписують постанову про те, щоб скасовувати постанову Кабінету Міністрів. Це нонсенс. Такого просто не може бути. Парламент не може скасовувати постанови Кабінету Міністрів, рішення судів, адміністративні протоколи інших органів влади. Це не працює так», - зазначив Дубінський.

Читайте нас в Telegram та Viber!

Він вважає, що люди навіть не розуміють, що вони не вершина айсбергу і не розуміють що парламент – це закони, це прийняття законів, а не їх скасовування. Також за словами Олександра Дубінського, партія «Слуг народу» не підтримала законопроєкт в інтересах ФОП, тільки з тієї причини, що вони просто не знають, що це таке.

«Вони не знають як все це працює, і що таке касові апарати для підприємця. Їхній максимум, це підписання і зазначення в декларації, що він ФОП і все. Вони не розуміють, в чому проблема», - наголосив депутат.

Також Олександр Дубінський висловив свою думку з приводу коронавірусного фонду і заяв Прем'єр-міністра України, де підкреслив, що Денис Шмигаль не користується авторитетом в Раді і його ніколи, ніхто не слухає.

«Наше число введення локдауну змінювалося з 9 000 до 15 000. Сьогодні, нам говорять, що ми витримаємо ситуацію при таких цифрах, але це брехня. Сьогоднішні дані по захворюваності, це дані за 7 днів назад. Це все втирання. Стосовно того, що, ось, подивимося як працює карантин вихідного дня, а там вирішимо. Це плавний підвід країни, до повного локдауну», - підкреслив Дубінський.

На його думку, до кінця листопада – країна буде закрита повністю і аж до кінця січневих свят.

Нагадуємо, що суд пояснив, чому скасували арешт Януковича: «У розшуці не оголошений». Читайте більше подробиць на порталі MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter

Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом