На кордоні з Росією у чергах застрягло понад дві сотні фур
На кордоні з Росією у чергах застрягло понад дві сотні фур

На кордоні з Росією у чергах застрягло понад дві сотні фур

На українсько-російському кордоні перед пунктами пропуску "Сеньківка" й на території перед суміжним "Нові Юрковичі" утворилися значні заториіз вантажівок, які їдуть у напрямку РФ.

Про це повідомила пресслужба Державної митної служби у Telegram.

У черзі стоїть щонайменше 210 транспортних засобів комерційного призначення. Вони прямують з території України до РФ. Митники пояснюють, що затримки на кордоні спричинені зниженням швидкості транспортного потоку на в'їзді до пункту пропуску "Нові Юрковичі " у Росії, але чим викликаний уповільнений пропуск, не повідомляється.

Водіїв закликають оминати ці пункти пропуску і радять їхати через "Бачівськ". Але там, попереджають, теж є затори з 80 автомобілів.

"З метою уникнення черг на митному кордоні України просимо суб’єктів зовнішньоекономічної діяльності, перевізників та інших заінтересованих осіб обирати альтернативні маршрути переміщення товарів, транспортних засобів комерційного призначення через менш завантажені пункти пропуску для автомобільного сполучення", - йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, раніше у Сумській області прикордонники затримали "УАЗ"з вантажем червоної ікри, який застряг поблизу кордону з Росією. Під час спроби затримання водій вискочив з кабіни і побіг назад на територію РФ. 

Автор:
Анастасія Курило
Источник материала
loader
loader