19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
 Кива знову виділився і послав журналіста після незручного питання: «Та все, в п***у, не цікаво»
Кива знову виділився і послав журналіста після незручного питання: «Та все, в п***у, не цікаво»

Кива знову виділився і послав журналіста після незручного питання: «Та все, в п***у, не цікаво»

Ілля Кива, депутат Верховної Ради України, намагався відповісти на незручні питання, але «зламався»

 Ілля Кива зазвичай дає журналістам мало виразних відповідей і спілкування з ним закінчується або образами, або відвертими погрозами.

Журналіст Олександр Преподобний наважився на інтерв'ю та дізнався, що Іллю Киву охороняє нацполіція, тому що на його життя і здоров'я не раз чинили замах.

У своєму кабінеті депутат знаходив для підслуховування, які, як стверджує Кива, використовує СБУ.

Колись в інтерв'ю Кива розповів, що шкодує про те, що не вбив, коли можна було вбити. Зараз він сказав, що це було на війні і ситуацію він описати не може. А шкодує тому, що наслідки принесли більше зла, ніж могла принести одна смерть.

Преподобний запитав чи не відчуває депутат «трохи перебір з пафосом» в своїх висловлюваннях і навів приклади. Кива свої «перли» впізнав, але перебору не визнав.

Пафосні і гучні висловлювання потрібні, щоб стати відомим. Щоб на Киву звернули увагу ЗМІ, йому доводилося брати участь в скандалах, постити різні скандальні фото і мало не «танцювати чечітку».

Кива активно виступає проти легалайза грального бізнесу, наркотиків і пр*ституції, тому що цим хочуть знищити націю. Але сам чоловік ніколи не приховував і не приховує, що курив «травку» і користувався платними послугами жінок.

«Я хіба сказав, що це добре? Пр*ституція, легкі наркотики - це процес деградації суспільства» - підкреслив Кива.

Медичний канабіс - це точка входу в свідомість людей. Будь-який наркотик несе загрозу.

Для полегшення болю є медичні препарати, відстоює Кива свою думку.

А дозвіл канабісу - це тільки початок для великого бізнесу.

На питання про відносини з Михайлом Майманом Кива відповів, що толком і знайомий з ним не був. Він назвав його аферистом, який працює на СБУ. Весь «бруд» використовують для формування потрібної для СБУ «позиції вулиці».

«Ідентифікація та знайомство - це різні речі» - роз'яснив Кива журналісту.

Кива сам визнав, що він людина запальна. Після запитання про газову трубу і крадіжку газу в Росії депутат закипів і почав ображати журналіста.

«Та все, в п**ду. Скінчилося. Мені не цікаво. Ви коли трошки більше виросте, як журналіст, припините їсти г*вно, приходьте і ми зробимо інтерв'ю» - почав кричати Кива. Він звинуватив журналіста в бажанні хайпонути і зібрати побільше переглядів.

Кива різко обірвав інтерв'ю і вигнав Преподобного.

«Але, виявилося, що альфа самці теж нервують, а коли нервують сильно, зривають з себе мікрофони, питання називають брудом і посилають «в ***ду!» - написав Олександр Преподобний у себе в Facebook.

Что главное для хорошего интервью? Противоречивый герой. (давайте договоримся: "Интервью" - это не "Теплая ванная",...

Опубликовано Александром Преподобным Четверг, 19 ноября 2020 г.
Раніше портал MY.UA повідомляв, що Кива назвав ролики Зеленського постановочними і запевнив, що народ проклинає президента.

В Одеському трамваї знову поскандалили через мову. Чоловік накинувся на бабцю з погрозами. Що сталося далі, читайте на порталі MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter


Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом