Луценко вразив відвертістю про свою хворобу: "На жаль"
Луценко вразив відвертістю про свою хворобу: "На жаль"

Луценко вразив відвертістю про свою хворобу: "На жаль"

Юрій Луценко очікує зараз на хіміотерапію

Колишній генеральний прокурор України Юрій Луценко дав розгорнуте інтерв'ю Яніні Соколовій, в якому обговорив багато тем. Однією з них став стан здоров'я Луценка, оскільки, по-перше, недавно він перехворів коронавірусом, а, по-друге, лікувався від онкологічного захворювання.

Хоч Луценко вважає, як він сказав, що українцям, мабуть, не дуже цікаво таке слухати, Яніна все ж запитала про здоров'я політика.

«Я дійсно в Україні, а потім в Німеччині пройшов лікування онко, пов'язане із підшлунковою, операцію, восьмигодинну. Потім, на жаль, в ході політичної активності, від якої я не можу відмовитися, підхопив ще й ковід. Побороли і його. Тепер очікуємо продовження лікування по онко через хіміотерапію», - розповів Юрій Луценко.

Приєднуйтесь до нас в Telegram

Нещодавно в своєму пості в мережі Фейсбук він написав, що дякує друзям за підтримку, а ворогам передав, щоб не розслаблялися, бо він повернеться. Зараз Луценко вважає, що він повернувся і залишається сам собою.

Луценко підкреслює, що не хотів би ставити наголос на цьому й детально обговорювати історію хвороби. Розповів колишній генеральний прокурор про це тільки для того, щоб всі розуміли, що він ні від чого не ховається.

Читайте нас у Viber!

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що чинна генпрокурор України Ірина Венедіктова записала звернення до українців. Вона розповіла про результати розслідувань у справах Майдану. Як просунулася в цьому прокуратура, читайте в матеріалі.

Також портал MY.UA писав, що Юрій Луценко висловився про повалення Володимира Зеленського.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом