Почалися кадрові перестановки на місцях: рішення прийнято
Почалися кадрові перестановки на місцях: рішення прийнято

Почалися кадрові перестановки на місцях: рішення прийнято

Після проведення місцевих виборів вирішили змінити деяких голів ОДА

Кабмін погодив звільнення Олексія Кучера з посади голови Харківської обласної державної адміністрації. Головою Харківської ОДА рішенням уряду стала Айна Тимчук. 

Звільнення Кучера пророкували вже давно, особливо після кампанії по Кернесу, яка ніяк не підвищила його рейтинги. 

Змінили губернатора і на Закарпатті. Голова Закарпатської ОДА, генерал-майор СБУ Олексій Петров звільнений зі своєї посади, замість нього на посаду призначений Анатолій Полосков.

Судячи з інформації з відкритих джерел, Полосков займається виноробством в цьому регіоні. Він є керівником ТОВ "Виноробна компанія Шато Чизай", а також ТОВ "Чизай Агро". Обидва підприємства знаходяться в Берегово.

Примітно, що бенефіціарами компаній є іноземці. Якщо "Виноробна компанія Шато Чизай" належить американцеві Хуго Гутманн, то "Чизай Агро" - угорцю, Молнару Агнесу.

Читайте нас в Telegram та Viber!

Сумська область отримала нового губернатора, замість звільненого 5 листопада Романа Грищенка.

Новим главою Сумської ОДА став Василь Хома. Раніше він працював в Харківській ОДА, під час перебування губернатором Харківщини Михайла Добкіна. Також Василь Хома якийсь час був заступником голови харківського осередку партії регіонів. 

Президент Зеленський планує поміняти губернатора Дніпропетровської області. Зараз пост займає Олександр Бондаренко. 

Юрій Гусєв в Херсоні і Олег Синегубов в Полтаві залишаться на своїх місцях.

Слід зазначити, що в подальшому глав ОДА будуть підбирати за критеріями сприйняття місцевими елітами, здатності комунікувати з ними і стабілізувати ситуацію в конкретному регіоні. 

Відповідальним за кадровий процес визначений Кирило Тимошенко.

Портал MY.UA повідомляв, що Маруся Звіробій грубо висловилася про нацраду України. Таку реакцію волонтерки викликала ідея закрити деякі телеканали і шоу. 

Петро Порошенко назвав процес визнання української автокефалії православним світом незворотнім. Синод Кіпрської Церкви прийняв рішення. Читайте подробиці на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом