Порошенко звинуватив Зеленського у знущаннях над людьми: поставив на коліна всю Україну
Порошенко звинуватив Зеленського у знущаннях над людьми: поставив на коліна всю Україну

Порошенко звинуватив Зеленського у знущаннях над людьми: поставив на коліна всю Україну

Експрезидент України, представник політичної партії «Європейська солідарність» Петро Порошенко звернувся з питаннями до діючого президента України і звинуватив Зеленського у винищені бізнесу в Україні та бездіяльності дій в боротьбі з коронавірусною інфекцією. Про це він написав у своєму Twitter.

Також з телеграм каналу Петра Порошенка стало відомо, що Україна отримає 12 кисневих концентраторів, адже у своєму дописі Порошенко наголосив, що по завершенню виборів він обіцяв допомогти Україні у її складному становищі.

«Ми зробимо все можливе, для того, щоб допомогти якнайшвидше привести в Україну кисневі концентратори. Нам для цього вистачило 3 тижні, владі не вистачило 9 місяців», - додав Порошенко.

І назвав себе благодійником, який завжди приходить на допомогу. Але на цьому все не закінчилося. Про свої добрі справи Петро Олексійович почав трубити у всі можливі соціальні мережі та висміювати нинішню владу у її бездіяльності та безрезультатності дій у тяжкий для країни час.

Інші новини - в нашому Viber

«Володимире Олександровичу, ви кажете, що зараз країна стоїть перед дилемою: а кому ж допомагати? Чи малому і середньому бізнесу, який ви кинули у прірву і знищили ще локдауном весною. Чи людям, які залишилися без кисню, без ліків, без ліжок, сам-на-сам з однією з найскладніших хвороб», - зробив допис Порошенко.

Також він звинуватив Зеленського у поставлені українського народу на коліна, розкраданні грошей «Великим крадівництвом», забравши у місцевих самоврядувань, науки, освіти, культури. Майже 40 % фінансування і коштів, що були виділені на боротьбу з пандемією. Але не дочекавшись відповіді на поставлені питання, як справжній благодійник, сам пояснив владі, що ж робити для вирішення проблем.

Ми також у Telegram!

«Я хочу вам відповісти: не треба питати у дитини, кого вона найбільше любить: тата чи маму, бо і на людей, і на малий та середній бізнес 8 тисяч гривень – це не допомога, це і на одну зарплату не вистачить», - додав у своїх коментарях Порошенко.

І зазначив, що коштів для України не має де взяти, окрім як у Міжнародного фонду. Адже є безліч неврегульованих питань, що нинішня влада не в змозі сьогодні вирішити. І за словами Порошенка, кошти, що були надруковані, щоб подолати пандемію ніхто нам і не дасть, бо не довіряють нинішній владі України без низки виконаних вимог, а для цього потрібен час, який дорого коштує українському народові.

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що 26 листопада, завершилися схвалення проекту державного бюджету на 2021 рік.

Не забудьте приєднаєтися до нас у Twitter та Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом