19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Бондаренко назвала «небесну сотню» фальшивкою та звинуватила Порошенка у спекуляціях
Бондаренко назвала «небесну сотню» фальшивкою та звинуватила Порошенка у спекуляціях

Бондаренко назвала «небесну сотню» фальшивкою та звинуватила Порошенка у спекуляціях

Проросійська громадська діячка та журналістка, екснародний депутат України Олена Бондаренко висловила власну думку з приводу Майдану в Україні і підкреслила, що чим більше часу минає від цієї події, тим більше Україна дізнається гіркої правди про минулу і підлу владу. Про це все вона розповіла під час прямого ефіру на телеканалі ZIK.

На думку багатьох експертів та політичних діячів проєкт створення «Музею гідності» - це ніщо інше, як піар проєкт Петра Порошенка.

«Кожний злочинець намагається міфологізувати свій злочин і найти йому виправдання. І такі як Порошенко, намагалися створити так званий міф навколо цього», - прокоментувала Бондаренко.

За її словами, одним з міфів є Небесна сотня та українці, як народ що відстоював свої права дізнається про це тільки на 6 рік після цих подій.

««Небесна сотня» - фальшива, що таких, як Нігаяна і Жизневського вбили свої ж в упор з дробовика. І саме страшне це те, що коли почали підіймати питання створення музею, всі забули, що саме ці події розкололи суспільство і країну навпіл», - наголосила Олена Бондаренко.

Читайте нас в Telegram і Viber!

На думку екснардепа, музей не несе нічого святого. Його створення це очевидна робота, яка виправдовує когось, але не знімає вини.

«Чому музей? Розколу. Цьому політичному чорнобилю, який вибухнув у 2014 році на Майдані. Музей, тому, що привело нам утрату територій і цілісності країни? Це привело до бідності, до людських втрат», - додала Бондаренко.

За її словами, 10 млн людей після подій на Майдані зібрали речі і виїхали з країни не від кращого життя. Ми все нижче і нижче спускаємося по рейтингах.

«Для чого будувати цей музей? Щоб і далі годувати народ ілюзіями, і брехливими цінностями, яких уже давно не має. Покидьки в повній мірі скористалися цим. За допомогою Майдану, ми 7 років спостерігаємо повний і тотальний грабунок країни», - прокоментувала Бондаренко.

Також вона зазначила, що коли Порошенко зрозумів, що сил для розграбування країни мало він закликав інших, але вже міжнародних спекулянтів – Сороса, Байдена до кінцевого знищення країни.

«Музей повинен будуватися, лише через аудит. Грошей не має. Терміни зірвані», - на завершення додала екснардеп.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Україна перебуває на етапі завмирання дій, щодо встановлення миру на Донбасі.

Приєднуйтесь до нас вTwitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом