19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Рано раділи, хворих знову додалося: більше пів тисячі дітей
Рано раділи, хворих знову додалося: більше пів тисячі дітей

Рано раділи, хворих знову додалося: більше пів тисячі дітей

В Україні за минулу добу кількість хворих коронавірусом знову зросла

Станом на 1 грудня зафіксовано 12 тисяч 498 нових діагнозів COVID-19. Захворіли 646 медичних працівників та 586 дітей.

Усього за минулу добу госпіталізували 1 470 осіб. На жаль, 221 особу не вдалося вилікувати (летальні випадки).

Серед більш приємного: за минуло добу негативний тест отримали 10 тисяч 23 особи, які раніше були хворі на ковід. Також за добу перевірилися на COVID-19 62 тисячі 327 осіб.

Ми є у Viber! Приєднуйтесь!

Лідирує по кількості хворих столиця. У Києві за минулу добу зафіксували 1 799 хворих. Далі йде Одеська , Дніпропетровська, Київська та Львівська області.

За весь період пандемії в Україні померли 12 548 осіб, одужали – 355 172 особи. Загалом проведено більше 4 мільйонів тестувань на ковід.

У Міністерстві охорони здоров'я постійно інформують українців щодо ситуації з пандемією та щодо заходів безпеки, яких необхідно дотримуватися. Серед звичних порад про соціальну дистанцію, засоби індивідуального захисту у МОЗ запропонували більш оригінальний спосіб боротися з наслідками пандемії - танці. Тільки танцювати у міністерстві пропонують не в клубах, а вдома. На думку спеціалістів, це допоможе впоратися з тривожнітю та покращить загальне самопочуття.

Долучайтесь до нас в Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що в Україні почалася інспекція лікарень. Міністр Степанов після львівської трагедії самостійно буде перевіряти лікарні в Україні. Інспектування вже почалося.

Також портал MY.UA писав, що уже в найближчі кілька днів, а саме - до четвертого грудня Кабміном буде ухвалено рішення про необхідність посилення карантину.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом