6 мая, понедельник
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Звіробій звинуватила Зеленського в нищенні бізнесу: «Це ср*ка. Повна»
Звіробій звинуватила Зеленського в нищенні бізнесу: «Це ср*ка. Повна»

Звіробій звинуватила Зеленського в нищенні бізнесу: «Це ср*ка. Повна»

Маруся Звіробій, котра окрім волонтерства та підготовки молодих бійців, займається тим, що всіляко критикує «постраждалого» Президента Зеленського, розповіла про чергове судове засідання

Активістка Маруся Звіробій повідомила, що на судове засідання прийшов «провокатор з плакатом», на якому було написано «А я сьогодні не снідав».

Такий вчинок вона пов’язала з тим, що підприємці сьогодні переживають не найкращі часи через карантинні обмеження та примусове введення РРО.

«На жаль, усе в країні взаємопов'язано, наркомана обрала більшість, але разом з нею страждатиме й меншість, кисень перекривають ФОПам, але відчує те кожен з нас. Виясняти хто за кого голосував тепер як мертвому припарка. Треба перевести дух і вмикатись в підтримку ФОПів, лікарів, вчителів і всіх інших, кого так майстерно обдурили клоуни телевізором. Бо по факту, потерпілим тепер є увесь наш народ. На жаль» - написала Звіробій на своїй Facebook сторінці.

Також волонтерка додала фото, на якому тримає «трофейний плакат»:

«Фото з мого суду, куди підіслали провокатора з плакатом. Тобто я з трофеєм стою. Але чувак був і справді бідний. Незрозуміло як виживати середньому бізнесу, а скільки людей без роботи лишиться. Це ср*ка. Повна» - песимістично завершила Звіробій.

На жаль, усе в країні взаємопов'язано, наркомана обрала більшість, але разом з нею страждатиме й меншість, кисень...

Опубликовано Марусей Звіробій Вторник, 1 декабря 2020 г.
Приєднуйтесь до нашого каналу Viber!

 В столиці біля Верховної Ради стартувала протестна акція ФОПів. Підприємцями був оголошений Податковий майдан.

Активісти перекрили рух по вулиці Грушевського, заблокувавши обидва напрямки. Таким чином, скупчення транспорту утворило досить велику пробку.

Завітайте до нас в Telegram

Учасниками акції стали понад 2000 українських підприємців.

Вони оголосили, що продовжуватимуть мітинг, допоки Верховна Рада не прийме необхідні закони.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що акцію протесту анонсували також так звані "євробляхери". Вона відбудеться завтра, 2 грудня.

Проти Петра Порошенка відкрито чимало кримінальних справ. Сам екс-президент повідомляв, що проти нього стоїть Офіс Президента або сам Президент Зеленський. У скількох провадженнях фігурує колишній президент, дізнайтесь на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом