Пішов із життя видатний співак, залишивши двох неповнолітніх дітей: "Уколов собі..."
Пішов із життя видатний співак, залишивши двох неповнолітніх дітей: "Уколов собі..."

Пішов із життя видатний співак, залишивши двох неповнолітніх дітей: "Уколов собі..."

Зірка головного вокального шоу в світі «Голос» помер після невдалої б'юті-процедури

42-річний Герардо Демара, який став зіркою мексиканського «Голосу», скористався невдалою б'юті-процедурою, яка спричинила його смерть. Демара вколов собі вітаміни у сідницю.

З ускладненнями після процедури вітамінної ін'єкції Джеррі (так він любив, щоб його називали) доставили в лікарню американського штату Каліфорнія. Там він і помер.

Дружина музиканта Клаудія вбита горем, проте поділилася деякими фактами про трагічний випадок зі своїм чоловіком. Вона розповіла, що Джеррі почало нудити, у нього була сильна блювота. Він почав марити. Потім з'явився сильний біль у нозі та сідниці. Його госпіталізували зі всіма цими симптомами.

Уже з лікарняної палати Герардо Демара записав відеоповідомлення для своїх прихильників. Він розповів, що випадково ввів собі вітаміни у три різні дні. Останню ін'єкцію він зробив перед днем, коли записував відео, вколов вітаміни Джеррі в ту саму сідницю.

Причина смерті ще з'ясовується. За попередніми даними, модну процедуру співак вирішив зробити, щоб зміцнити імунітет та покращити здоров'я.

На жаль, після цього співак помер. Чи винна в цьому ін'єкція, ще з'ясовують. У Джеррі лишилося двоє неповнолітніх дітей.

Нагадаємо, Герердо Демара здобув велику популярність у 2012 році. Тоді він вразив суддів та глядачів своїм виступом на «Голосі». Пізніше його номінували на музичну премію «Latin Grammy».

Долучайтесь до нас в Telegram

Нагадаємо, раніше портал MY.UA повідомляв, що від ковіду помер відомий актор.

Також портал MY.UA писав, що  дочка Заворотнюк відверто розповіла, що зараз відбувається з її мамою. Актриса тривалий час бореться з онкологією.

Не пропустіть наші новини на каналі в Twitter та читайте нас у Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом