Волонтерка звинуватила Головнокомандувача ЗСУ: "Закривають рота"
Волонтерка звинуватила Головнокомандувача ЗСУ: "Закривають рота"

Волонтерка звинуватила Головнокомандувача ЗСУ: "Закривають рота"

Голова ГО "Волонтерська Сотня Добра Воля" Наталія Воронкова повідомила, що на неї подали до суду за публікацію у соціальній мережі

Наталія Воронкова очолює громадську організацію, котра допомагає лікарям ЗСУ та постраждалим бійцям. Вона написала в соціальній мережі, що її викликають в суд за, начебто поширення наклепів на Командування Медичних Сил ЗСУ.

 «На мене подали в суд.
За пост в фейсбуці!!!!!
Я точно живу в Україні???
Чи вже в Раші чи в Белораші?
Так, спочатку я сама не повірила, але 12!!! листів позову від Командування медичних сил під керівництвом Генштаба» - повідомила на своїй Фейсбук сторінці активістка.

Звинувачують жінку у поширенні недостовірної інформації, посяганні на честь, гідність та ділову репутацію у публікації цього поста:

ЦУГЦВАНГ* або ПАТовий результат реформи військової медицини. Частина 1. Загальна. Частково коронавірусна. Вся...

Опубликовано Натальей Воронковой Пятница, 13 ноября 2020 г.

Читайте нас в Telegram та Viber!

Волонтерка обурена таким ставленням до неї особисто та до її праці.

Вона назвала відкриття справи «крутим привітанням» з Днем волонтера, котрий святкують 5 грудня. Крім того, нагадала, що триває сьомий рік війни в Україні.

«Дякую пану Хомчаку та пану Хоменко за таку високу оцінку мене як волонтера, активіста, людини, яка доклала неймовірних зусиль для реанімації військової медицини з 2014 року» - іронізує Наталія.

Вона впевнена, що Руслан Хомчак, Головнокомандуючий Збройних Сил України, та Ігор Хоменко, екс Командувач Медичних Сил Збройних Сил України, добре проінформовані про такий стан речей.

Більше того, голова «Волонтерської Сотні» стверджує, що Халік (він позивач від КМС) самостійно ніколи не наважився б на такий крок без згоди керівника з ГШ.

У волонтерки  є всі документальні докази, що пан Хомчак - в курсі цього позову, а значить дав «добро»на майбутнє «судилище».

«І це офіцери, у яких є честь?
Я вам так сильно заважаю?
Чи ви боїтесь жінки волонтера?
Або може вам не подобаються блондинки?
Не шановні Хоменко і Хомчак, цим ви показали одне: масштабчик ваших «генеральських» особистостей.
Чекаю з нетерпінням, що ваше перебування на посадах добігає кінця. Як би Хоменко не хапався за своє крісло.
Всьо, фініта ля комедія!» - не стримує емоцій пані Наталія.

БІЛЬШЕ НІЖ ОРДЕН! На мене подали в суд. За пост в фейсбуці!!!!! Я точно живу в Україні??? Чи вже в Раші чи в...

Опубликовано Натальей Воронковой Четверг, 3 декабря 2020 г

Вона вірить в те, що судді не втратили здоровий глузд та справа не дійде до Касаційного цивільного суду у складі Верховного суду (як у подібному випадку справи проти Юрія Бутусова).

Жінка зізналася, що ніяк не очікувала, що коли-небудь буде в такій ситуації, що активістам в Україні таким чином «закриватимуть» роти.

Вона нагадала, що є ще одна справа проти відомого співака та волонтера Тараса Тополі.

В суд на волонтера. В одній країні Командування медичних сил подало в суд на Наталю Воронкову. Тепер Наталка їм винна...

Опубликовано Тарасом Тополей Пятница, 4 декабря 2020 г.

Раніше портал MY.UA повідомляв, що українська влада прийняла рішення депортувати чеченців, котрі воювали за Україну на Донбасі.

Верховна Рада відновила відповідальність чиновників за неправдиві дані в деклараціях. Але змінили форму покарання. Детальніше читайте про це на порталі MY.UA.

Підписуйтесь на наш канал в Twitter

Приєднуйтесь до нас в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом
Упоминаемые персоны