Протягом доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики один раз порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 8 грудня, у районі проведення операції Об’єднаних сил, зафіксовано один факт порушення режиму припинення вогнюз боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 9 грудня.

Неприцільні постріли бойовиків зі стрілецької зброї відмічено поблизу Авдіївки. "Ця вогнева провокація противника не несла загрози нашим захисникам, тому українські підрозділи зброю у відповідь не застосовували. Бойових втрат, внаслідок ворожих пострілів, не було", - повідомили у штабі. 

Від початку поточної доби, 9 грудня, на усіх ділянках фронту спостерігається тиша, порушень режиму припинення вогню не зафіксовано.

Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками

Нагадаємо, вже понад 130 днів минуло від оголошення режиму "припинення вогню" на Донбасі в межах домовленостей ТКГ. За цей час кількість обстрілів знизилася вп'ятеро, а бойові втрати - вдесятеро, повідомив президент Володимир Зеленський. Від початку "перемир'я" на Донбасі загинули п'ятеро українських військових.

Відео Ворожі бойовики скоротили обстріли на Донбасі через мороз

Сильні морози вдарили на фронті. І через це, кажуть військові, бойовики стали менш активними. В неділю взагалі не здійснили жодного пострілу. Самі ж хлопці утеплюються, колють дрова і хизуються один перед одним, а ще - перед журналістами.    

Ворожі бойовики скоротили обстріли на Донбасі через мороз
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader