Протягом доби бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 10 грудня, російсько-окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 11 грудня.

Неподалік населених пунктів Водяне та Лебединське окупанти відкрили вогонь з гранатометів різних систем. Біля Мар’їнки вони застосували станковий протитанковий гранатомет та стрілецьку зброю. Бойовики вели обстріли українських позицій зі стрілецької зброї поблизу населеного пункту Старогнатівка. Крім того, три порушення режиму припинення вогню було зафіксовано у передмісті Авдіївки. Тут ворог відкривав вогонь з ручних протитанкових гранатометів.

"Про порушення режиму припинення вогню збройними формуваннями Російської Федерації повідомлено представників ОБСЄ через Українську сторону СЦКК", - йдеться у штабі. 

У зведенні ноголосили, що вогневі провокації противника не несли загрози українським захисникам. Серед особового складу Об’єднаних сил бойових втрат і поранень немає. Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками.

Нагадаємо, вже понад 130 днів минуло від оголошення режиму "припинення вогню" на Донбасі в межах домовленостей ТКГ. За цей час кількість обстрілів знизилася вп'ятеро, а бойові втрати - вдесятеро, повідомив президент Володимир Зеленський. Від початку "перемир'я" на Донбасі загинули п'ятеро українських військових.

Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader