12 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Томенко не витримав відвертої брехні, випливла вся правда про «Велике будівництво»
Томенко не витримав відвертої брехні, випливла вся правда про «Велике будівництво»

Томенко не витримав відвертої брехні, випливла вся правда про «Велике будівництво»

Микола Томенко, лідер громадського руху «Рідна країна» звинуватив владу у відвертій брехні

Микола Томенко, як це вже стало популярним, перефразував назву Президентської програми «Велике будівництво» у «Велике брехуництво».

Він описав ситуацію на прикладі визначної події для Черкас – відкриття басейну та спортивних приміщень після реконструкції. Ця подія сталася у Чорнобаївському спорткомплексі в Черкаській області.

На цьому дійстві голова ОДА, який, за інформацією Томенка, з’явився в Черкасах ледь більше 3 місяців тому та програв вибори міського голови (посів 3 місце) разом з керівництвом Обласної ради заявив, що завдяки його наполегливій праці та мудрому керівництву Зеленського проектом «Велике будівництво» вони успішно реконструювали цей об’єкт спортивної інфраструктури.

Раді бачити Вас на наших каналах Telegram та Viber!

Томенко згадав цікаву історію, коли один і той же новий медичний заклад відкривали Ющенко, потім Тимошенко і втретє Янукович.

Тому він розповів, що цей унікальний спортивний об’єкт був збудований ще в радянські часи. Унікальність його полягає в тому, що в сільському районі збудували 25-метровий басейн та спорткомплекс, які є не в кожному великому місті.

Далі басейн занедбали, він був у непридатному для використання стані. За часів Януковича, чиновники заради фотографій змушували носити воду відрами та заганяти в неї дітей. Діти таким чином «дякували владі за щасливе дитинство».

«Після перемоги Помаранчевої революції наша команда відремонтувала басейн за меценатські кошти й забезпечила доставку школярів з усього району для занять плаванням» - пише Томенко на своїй Facebook сторінці.

В 2018 році знову з’явилася проблема – басейн та спорткомплекс потребували більш сучасної реконструкції.

Звернулися до Томенка, як до віце-президента НОК України, з проханням посприяти із включенням цього об‘єкту до державної програми реконструкції басейнів.

Тодішній міністр спорту Ігор Жданов та його заступник Микола Даневич провели нараду прямо на об’єкті та сприяли виділенню необхідних коштів з бюджету.

 Тому в бюджеті на 2019 рік було закладено 10 мільйонів гривень на реконструкцію. Також 5 мільйонів гривень виділили з місцевого бюджету. Допомагали місцеві підприємці.

Робота розпочалася в 2019 році та остаточно завершилася в 2020 році.

Тут в Миколи Томенка виникає питання, чому обласні чиновники, котрі на посаді лише 3 місяці, не брали участі в проекті та абсолютно не причетні до збору коштів, позиціонують себе так, наче це їхня заслуга.

Навіщо піаритися на тому, до чого людина не має ніякого відношення, Томенко не розуміє.

Такі посадовці дискредитують Президента, вихваляючи його починання тоді, коли гроші виділені з іншої програми, в бюджеті 2019 року. Тоді був інший уряд, інший склад Верховної Ради та інший Президент України.

В підсумку Томенко наголосив, що місцеві чиновники все роблять, щоб перетворити програму Президента «Велике будівництво» на «Велике БРЕХУНИцтво».

Раніше портал MY.UA повідомляв, що Томенко вважає українців безвідповідальними та байдужими в політичному сенсі. Це справжня біда України.

"Велике будівництво" Зеленського вже критикував нардеп Гончаренко. Він розібрався у схемах, котрі там, нібито, використовують. Дізнайтеся про результати розслідування на порталі MY.UA.

Приєднуйтесь до нас в Twitter

Слідкуйте за нами в Flipboard

Источник материала
Поделиться сюжетом