Аварії в тумані: в Одеській області через негоду в ДТП постраждало семеро осіб
Аварії в тумані: в Одеській області через негоду в ДТП постраждало семеро осіб

Аварії в тумані: в Одеській області через негоду в ДТП постраждало семеро осіб

В Одеській області через густий туман, який вкрив область напередодні, сталися аварії. Семеро людей зазнали травм, серед яких троє дітей.

Про це розповіли 14 грудня у ТСН.12:00.

Спочатку лоб у лоб зіткнулися два легковики. Сталось це біля села Залізничне Болградського району: удар був такої сили, що одна з автівок злетіла в кювет. Водія, його дружину та трьох дітей від чотирьох до восьми років, що сиділи у салоні, забрали до лікарні. Кермувальник та пасажир з другого авто теж зазнали травм.

Густий туман також призвів до зіткнення легковика з монументом. У райцентрі Біляївка водій під час руху не помітив попереду квітник і постамент, на якому встановлений танк часів другої світової. Машина влетіла просто у нього. Т-34 витримав, а от пердню частину легковика зім'яло. Кермувальник автомобіля відбувся переляком.

Відео В'їхав у танк часів Другої світової: в Одеській області через туман водій не помітив монумент

Аварії у тумані. Семеро людей зазнали травм, серед них - троє дітей. В Одеській області через густий туман, який вкрив область напередодні, спочатку лобом у лоба зіткнулися два легковики. Сталось це біля Болградського району. Водія, його дружину та трьох дітей, що сиділи у салоні забрали до лікарні. Густий туман також призвів до зіткнення легковика з монументом. У райцентрі Біляївка водій під час руху не помітив попереду квітник і постамент, на якому встановлений танк часів Другої світової.  

В'їхав у танк часів Другої світової: в Одеській області через туман водій не помітив монумент
ТСН. 12:00
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

Як повідомлялося, непосипані дороги й тротуари, а відтак сотні травмованих людей та побиті машини- це наслідки крижаного дощу, мокрого снігу та ожеледиці. Кригою скувало Харківську область. Два дні поспіль в регіоні йшов сніг і крижаний дощ. Саме тому сталося чимало аварій. 

Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader