Протягом доби бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики дев'ять разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 13 грудня, задокументовано дев’ять порушень режиму припинення вогню з боку збройних формувань Російської Федерації.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 14 грудня.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" окупанти тричі відкривали неприцільний вогонь поблизу населеного пункту Південне. Вранці вони застосували міномети 82-го калібру, а у вечірній час – гранатомети різних систем, великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю. Біля Катеринівки противник застосував станкові протитанкові та автоматичні станкові гранатомети, а також стрілецьку зброю.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" неподалік населеного пункту Водяне було відмічено ворожу вогневу активність з автоматичних станкових гранатометів. Поблизу Водяного, що на приморському напрямку, бойовики тричі порушили режим припинення вогню і провокував наших захисників з гранатометів різних систем. У районі населеного пункту Гнутове ворог вів вогонь з великокаліберних кулеметів та стрілецької зброї.

"На вогневі провокації противника українські підрозділи надали адекватну відповідь. Бойових втрат і поранень серед українських захисників немає", - йдеться у повідомленні штабу. Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками.

Нагадаємо, вже понад 130 днів минуло від оголошення режиму "припинення вогню" на Донбасі в межах домовленостей ТКГ. За цей час кількість обстрілів знизилася вп'ятеро, а бойові втрати - вдесятеро, повідомив президент Володимир Зеленський. Від початку "перемир'я" на Донбасі загинули п'ятеро українських військових.

Відео Вибухи, постріли ворожих снайперів – коли розпочнеться перемир'я на Донбасі

Постійні вибухи в окопах бойовиків, постріли в бік позицій українських військових і цілодобова присутність ворожих снайперів. Така оперативна ситуація в районі контрольно-пропускного пункту "Майорськ".  

Вибухи, постріли ворожих снайперів – коли розпочнеться перемир'я на Донбасі
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader