Інтеграція системи управління земельним банком AgriChain Land та сервісу аналітики Vkursi Zemli
Інтеграція системи управління земельним банком AgriChain Land та сервісу аналітики Vkursi Zemli

Інтеграція системи управління земельним банком AgriChain Land та сервісу аналітики Vkursi Zemli

Активна робота Держгеокадастру, функціонування електронної публічної карти з 2013 року, регулярні внесення змін до законів, наказів та нормативних актів, дають свої результати.

Але накопичений вал інформації до “цифрової ери” ведення бізнесу та взаємовідносин з державними органами – створили славнозвісну «шахматку», провокують конфлікти агробізнесменів з пайовиками та складний процес захисту своїх прав на землю, пише agronews.

Головна проблема – це нефаховий державний облік земель та халатне відношення бізнес-середовища, яке сформувалось за часів високомаржинальності агробізнесу.

Але як показує останній досвід, ця тенденція змінюється та все більше агрокомпаній починають проводити земельний аудит та наводити лад у своєму земельному банку.

В цьому їм приходять на допомогу спеціалізовані ІТ-рішення.

IT-компанія Agri.

Chain постійно розвиває свої рішення, при цьому приділяючи велику увагу одному зі своїх флагманських продуктів – системі управління земельним банком Agri.

Chain Land, так як кожен аграрій знає, що агробізнес починається з ефективного управління головним агро активом – земельним банком.

На створення системи Agri.

Chain Land пішло два роки, а процес вдосконалення – це безперервний рух вперед, для забезпечення максимального комфорту користувачів продукту та створення доданої вартості для бізнеса клієнтів.

Одним з таких вдосконалень стало рішення про інтеграцію з сервісом аналітики та даних про земельні ділянки Vkursi Zemli.

Сервіс допомагає агробізнесу та громадам працювати з відомостями про земельні ділянки, їх власників та користувачів з відкритих державних реєстрів.

Відтепер користувачі Agri.

Chain Land мають можливість отримувати дані з реєстрів напряму із системи.

Інтерфейс для роботи з Vkursi Zemli знаходиться у розширеній формі картки ділянки на вкладці “Інформація з реєстрів”.

Вже реалізований функціонал дає можливість отримувати актуальну інформацію з: – Публічної кадастрової карти України (ПККУ); – Державного земельного кадастру (ДЗК); – Державного реєстру речових прав (ДРРП); – Порталу нормативно грошової оцінки земель сільськогосподарського призначення (НГО).

Інформація безпосередньо надходить з серверів Міністерства юстиції України та інших органів влади, тому всі дані актуальні в тій мірі, в якій актуальні дані в офіційних державних реєстрах.

Також для користувачів доступна опція моніторингу змін як по окремій земельній ділянці, так і по контрагенту.

Це інструмент для підвищення безпеки земельного банку, що сповістить користувача системи про незаконні реєстраційні дії щодо ділянок.

Оновлення та моніторинг даних з реєстрів – це зручний та важливий інструмент аудиту спеціалістів земельної служби агрокомпаній.

Завдяки інтеграції Agri.

Chain з Vkursi Zemli, агровиробник тепер отримує всі необхідні дані в одній системі.

Така співпраця не лише розширює набір інструментів по ефективному управлінню земельним банком, а й дозволяє навести порядок у власному земельному банку та збільшити дохід компанії в цілому.

Chain та Vkursi Zemli – це гарний приклад колаборації українських IT-розробників, які об’єднуючи власні напрацювання, не словом, а ділом долучаються до позитивних змін в українському агро.

Chain – це єдина онлайн система для управління агробізнесом (Farm Management System), розроблена однойменною IT-компанією Арічейн, яка входить в структуру одного з найбільших агрохолдингів України «Астарта-Київ».

Компанія Agri.

Chain – це команда однодумців, експертів в галузі та розробників програмного забезпечення для великого та середнього агробізнесу.

Источник материала
Поделиться сюжетом