Протягом доби бойовики 11 разів відкривали вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї
Протягом доби бойовики 11 разів відкривали вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї

Протягом доби бойовики 11 разів відкривали вогонь з гранатометів різних систем і стрілецької зброї

Протягом минулої доби, 15 грудня, російсько-окупаційні війська 11 разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 16 грудня.

"На різних ділянках відповідальності українських бригад ворог провокував наших воїнів неприцільними обстрілами впродовж всієї доби", - йдеться у повідомленні штабу. Українські військові вогонь у відповідь не відкривали.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" найбільше обстрілів було зафіксовано в передмісті Авдіївки. Бойовики чотири рази відкривали вогонь з автоматичних станкових та підствольних гранатометів, а також зі стрілецької зброї. Поблизу Опитного та Водяного, на Приазов’ї, окупанти застосували гранатомети різних систем та стрілецьку зброю.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ" було зафіксовано два порушення припинення вогню неподалік населеного пункту Шуми. На цьому напрямку бойовики неодноразово використовували підствольні та автоматичні станкові гранатомети, а також стрілецьку зброю.

Бойових втрат та поранень серед особового складу Об’єднаних сил немає. Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками.

Від початку цієї доби, 16 грудня, в районі проведення операції Об’єднаних сил було зафіксовано одне порушення режиму припинення вогню. Поблизу Водяного окупанти вели вогонь з станкових та ручних протитанкових гранатометів.

Нагадаємо, вже понад 130 днів минуло від оголошення режиму "припинення вогню" на Донбасі в межах домовленостей ТКГ. За цей час кількість обстрілів знизилася вп'ятеро, а бойові втрати - вдесятеро, повідомив президент Володимир Зеленський. Від початку "перемир'я" на Донбасі загинули п'ятеро українських військових.

Відео Вибухи, постріли ворожих снайперів – коли розпочнеться перемир'я на Донбасі

Постійні вибухи в окопах бойовиків, постріли в бік позицій українських військових і цілодобова присутність ворожих снайперів. Така оперативна ситуація в районі контрольно-пропускного пункту "Майорськ".  

Вибухи, постріли ворожих снайперів – коли розпочнеться перемир'я на Донбасі
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber
Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader