У Донецькій області авто збило 10-річну дитину: хлопчик загинув
У Донецькій області авто збило 10-річну дитину: хлопчик загинув

У Донецькій області авто збило 10-річну дитину: хлопчик загинув

У Покровську Донецької області сталася смертельна ДТП за участю дитини. Авто на швидкості збило хлопчика, який переходив дорогу.

Про це повідомляє прокуратура Донецької області.

ДТП сталася 15 грудня, близько 11:00 у місті Покровськ. 59-річний водій автомобіля Suzuki Grand Vitara, виїжджаючи з міста, збив хлопчика, який у цей час переходив дорогу. Від отриманих чисельних травм 10-річна дитина загинула на місці.

"Донецька обласна прокуратура здійснює процесуальне керівництво у кримінальному провадженні за фактом дорожньо-транспортної пригоди у якій смертельно травмовано малолітню дитину (ч. 2 ст. 286 КК України)", - розповіли у прокуратурі.

Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, що у селищі Клевань Рівненської області сталася смертельна ДТП. На пішохідному переході мікроавтобус збив дитину. Від отриманих травм 10-річний хлопчик загинув на місці.

Відео Семирічний хлопчик потрапив під колеса буса за кілька метрів від входу у школу

Збив дитину просто біля школи. Семирічний хлопчик потрапив під колеса буса за кілька метрів від входу у заклад. Першокласника із переломами руки та ноги ушпиталили до лікарні. Як усе було, зафільмували свідки з вікна школи. За попередніми даними поліції, 59-річний водій був тверезий. Копам пояснив: дитину не помітив.    

Семирічний хлопчик потрапив під колеса буса за кілька метрів від входу у школу
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Юлія Шевченко
Источник материала
loader
loader