19 мая, воскресенье
С картинками
Текстовый вид
ru
Украинский
Русский
Профільний комітет підтримав призначення Романа Лещенка міністром агрополітики
Профільний комітет підтримав призначення Романа Лещенка міністром агрополітики

Профільний комітет підтримав призначення Романа Лещенка міністром агрополітики

КИЇВ. 17 грудня. УНН. Парламентський комітет з питань аграрної та земельної політики підтримав подання Прем’єр-міністра про призначення Романа Лещенка міністром аграрної політики та продовольства України. Про це УНН повідомляє з посиланням на пресслужбу ВР.

“Комітет з питань аграрної та земельної політики за дорученням голови Верховної Ради розглянув і підтримав подання Прем’єр-міністра про призначення Романа Лещенка міністром аграрної політики та продовольства України”, — йдеться в повідомленні.

Нагадаємо, Верховна Рада України на пленарному засіданні сьогодні, 17 грудня, планує розглянути призначення трьох міністрів: аграрної політики, енергетики та освіти.

Так, Рада має намір розглянути кадрові питання, а саме питання про: призначення Лещенка Романа Миколайовича міністром аграрної політики та продовольства України; призначення Вітренка Юрія Юрійовича першим віце-прем'єр-міністром України – міністром енергетики України; про призначення Шкарлета Сергія Миколайовича міністром освіти і науки України.

Додамо, що кадрові питання у Кабміні стали однією із найбільш обговорюваних тем, так само як і кандидатури потенційних міністрів. Деякі імена просто спантеличили нардепів та суспільство, а деякі - викликали критику на свою адресу.

Теги по теме
Верховная Рада
Источник материала
Поделиться сюжетом