Протягом доби бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню - ООС
Протягом доби бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом доби бойовики вісім разів порушили режим припинення вогню - ООС

Протягом минулої доби, 17 грудня, російсько-окупаційні війська вісім разів порушили режим припинення вогню.

Про це повідомили у ранковому зведенні ООС 18 грудня.

На різних ділянках відповідальності українських бригад ворог провокував воїнів ЗСУ обстрілами впродовж всієї доби.

Збройні формування Російської Федерації чотири рази відкривали вогонь поблизу Водяного, що на Приазов'ї. Так окупанти застосували артилерійські системи 122-го калібру у поєднанні зі 120-ти та 82-х міліметровими мінометами. Крім того, вони вели вогонь і з гранатометів різних систем та стрілецької зброї.

Ввечері поблизу Верхньоторецького та Широкиного бойовики відкривали вогонь зі стрілецької зброї, а біля останнього застосували автоматичні станкові гранатомети.

В передмісті Авдіївки незаконні збройні формування двічі обстріляли позиції українських захисників з гранатометів різних систем та стрілецької зброї. Крім того, снайпер вів вогонь. Внаслідок цього обстрілу один військовослужбовець Об’єднаних сил отримав вогнепальне поранення. Його оперативно евакуювали до лікувального закладу. Стан його здоров’я нині задовільний.

"На численні та прицільні обстріли російсько-окупаційних військ наші захисники з відповіддю не забарилася. З гранатометів різних систем Об’єднані сили миттєво відкрили прицільний вогонь по позиціях ворога", - повідомили у штабі. 

Бойових втрат серед особового складу Об’єднаних сил немає. Ситуацію в районі ООС називають стабільною та контрольованою українськими захисниками.

Нагадаємо, вже понад 130 днів минуло від оголошення режиму "припинення вогню" на Донбасі в межах домовленостей ТКГ. За цей час кількість обстрілів знизилася вп'ятеро, а бойові втрати - вдесятеро, повідомив президент Володимир Зеленський. Від початку "перемир'я" на Донбасі загинули п'ятеро українських військових.

Відео Вибухи, постріли ворожих снайперів – коли розпочнеться перемир'я на Донбасі

Постійні вибухи в окопах бойовиків, постріли в бік позицій українських військових і цілодобова присутність ворожих снайперів. Така оперативна ситуація в районі контрольно-пропускного пункту "Майорськ".  

Вибухи, постріли ворожих снайперів – коли розпочнеться перемир'я на Донбасі
ТСН. 19:30
  • Facebook
  • Twitter
  • Telegram
  • Messenger
  • Viber

 

Автор:
Тетяна Курпіта
Источник материала
loader
loader