Michelle Andradе серйозно травмувалася та не могла встати з ліжка
Michelle Andradе серйозно травмувалася та не могла встати з ліжка

Michelle Andradе серйозно травмувалася та не могла встати з ліжка

Популярна українська співачка Michelle Andradе повідомила прихильникам невтішну новину.

Артистка серйозно травмувала шию під час репетиції нової постановки до треку Mirror. Про інцидент знаменитість розповіла у фотоблогу.

Вчора ми скасували дуже крутий виступ до якого готувалися з командою режисерів і танцюристів! Це повинна була бути мега крута постановка на мій новий трек Mirror. Я нею так горіла і мені було дуже прикро усвідомити, що станцювати його не вийде. Я пошкодила собі шию, до такої міри, що самостійно не могла вставати з ліжка і рухати голову в будь-яку сторону...
написала зірка
instagram.com/mishvirmish

Крім того, виконавиця закликала фанів розминати своє тіло перед тренуваннями або репетиціями, аби не повторити її помилок.

Не ставтеся до цього несерйозно чи як зробила я: "У мене вже досить скілів, зараз все буде гуд! Роздам жару". Але було не зовсім так. Навіть якщо у вас вже мало часу в спортзалі або запізнилися на будь-яке тренування - завжди розігрівайте своє тіло! P.S. Ми ще обов'язково вам покажемо цей номер
додала Andradе

Зі свого боку, юзери підтримали співачку та побажали кумиру швидкого одужання.

Нагадаємо, днями Michelle Andrade у відвертому топі зухвало потанцювала у новому відео: "It's me b*tch!". Артистка представила dance video на пісню Mirror.

Автор:
Юлія Каспарова
Источник материала
Поделиться сюжетом